27 / 04 / 2024

Optimum Life sitesi

Optimum Life sitesi

Optimum Life projesi kapsamında yer alan konutların tamamı satıldı. Proje kapsamında teslimler hemen yapılıyor

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

2003 yılında Sinpaş Central Life'da 143 milyar liraya daire!

2003 yılında satışan sunulan Sinpaş Central Life Sitesi'nde bulunan normal kat daireler 142 milyar 900 milyon liradan (bin 50 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı!

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı. Folkart Yapı imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Resuloğulları Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resuloğulları Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Pendik Kurtköy Mahallesi'nde Turna Life Sitesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Optimal Life görselleri!

Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçirilen Optimum Life Residence'de yer alan konutların alanları 77 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. İşte Sancaktepe Optimal Life görselleri...

Optimal Life Rezidans fiyat!

Optimum Yaşam Merkez imzası ile yükselen Optimal Life Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Satış süreci devam eden Optimal Life Rezidans fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Optimum Yaşam Merkezi Sancaktepe Optimal Life!

Optimum Yaşam Merkezi Sancaktepe Optimal Life projesinde daireler 286 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak ve teslimleri 30 ay sonra yapılacak.

Optimal Life fiyatları 286 bin 500 TL'den başlıyor!

Optimal Life projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 286 bin 500 TL'den başlıyor. Sancaktepe'de Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçirilen projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki Aralık ayında başlayacak.

Kayseri Karmir Life projesi 40 konuttan meydana geliyor!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+1'lerden oluşan 40 daire bulunuyor.

Karmir Life Kayseri'nin ilk site projesi olacak!

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+İlerden oluşan 40 daire bulunuyor.

Orka Life teslimleri 2015'te gerçekleşecek!

Kavan İnşaat & Mamik Group (Seval İnşaat) & Orca Group şirketlerinin ortak girişimi olan 'Orka Life Sitesi' içeriği dolu dolu, tasarımı ise göz alıcı projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...

Nurol Life internet sitesi açıldı! Seyrantepe Nurol Life projesi!

Konut büyüklüklerinin 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değiştiği ve İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe'de yükselen Nurol Life internet sitesi açıldı. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak...

Panorama Koç Life'ın internet sitesi açıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer' de Kılıçoğlu İnşaat tarafından inşa edilen ve 1+0, 1+1, 2+1 ve dubleks konutlardan meydana gelen Panorama Koç Life'ın internet sitesi açıldı...

Optimum Life sitesi Haberi

Optimum Life sitesi

Optimum Life projesi, Pendik-Kurtköy'de yer alıyor. Zemin+7 olmak üzere 8 katlı tek bloktan meydana gelen projenin temeli 2010 Kasım'da atıldı. Projede konutların tamamı satıldı. 


21 konuttan meydana gelen projede konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Optimum Yatırım tarafından yükselen projede 2+1'ler 87-92-101 metrekare ve 3+1'ler 106 metrekare olarak müşterilere sunuldu. 


Tamamı teslim edilen ve oturumun başladığı Optimum Life projesi kapsamında yeşil alanlar, aktivite alanları, çocuk oyun alanları, teras ve otopark bulunuyor. 


http://www.optimumyatirim.com/

0216 595 22...