20 / 04 / 2024

Ora AVM satılıyor mu

Ora AVM satılıyor mu

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Bursa Zafer Plaza AVM'nin hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Zafer Plaza AVM'nin belediye hissesi 51.4 milyon TL'ye satılıyor...

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Ora AVM satılıyor mu Haberi

Ora AVM satılıyor mu

Dünya Gazetesi yazarlarından Leyla İlhan bugünkü köşesinde ''Ora AVM iflas masasından satışa çıkarılacak mı?'' başlıklı yazısını yayınladı ve Ora AVM’ye kiralama hizmeti veren Jones Lang La- Salle Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, Leyla İlhan'ın yazısı.. 

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla 2011 yılında kapılarını açan Ora AVM, sadece bir yıl sonra peş peşe gelen talihsizliklerle kapandı.

İstanbul’un merkezi bir lokasyonunda açılan AVM’de 235 mağazanın yanı sıra projenin içinde yer alan biri 4 diğeri 3 yıldızlı ünlü iki otel markası da süreçten fazlasıyla zarar gördü. Ora AVM’nin 400’ü aşkın alacaklısı gelişmeleri dikkatle takip ederken son haber mahkemeden geldi. İstanbul Ticaret Mahkemesi, yaptığı yargılama sonrası şirketin kurtarılamayacağına hükmetti. Böylece, Ora AVM’yi yapan şirketin iflasını açıkladı.

Peki bundan sonraki süreçte...