25 / 04 / 2024

Oral Vural mimarlık

Oral Vural mimarlık

Mimar Oral Vural kimdir? Oral Vural, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Oral Vural, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Oral Vural 'ın biyografisi...

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Vural tarafından kuruldu.

Artsıde Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Artsıde Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ukbe Enes Vural tarafından kuruldu.

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Concart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Concart Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cemal Başarır ve Ukbe Enes Vural ortaklığında kuruldu.

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Vural Duman tarafından kuruldu.

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San. Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San Limited Şirketi Küçükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Vural Can tarafından kuruldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye ile Ercan Oral tarafından kuruldu.

Yrl Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrl Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yerli ve Vural Yerli tarafından kuruldu.

Aboutblank Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aboutblank Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural ve Hasan Sıtkı Gümüşsoy ortaklığında kuruldu.

Tnr Grup Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnr Grup Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Vural tarafından kuruldu.

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hakan Esen, Abdulkadir Oral ve Mustafa oğuz Yavaşça ortaklığında kuruldu.

Grid Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grid Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Vural tarafından kuruldu. 

Oral Vural mimarlık Haberi

Oral Vural mimarlık

Oral Vural kimdir?

Oral Vural, 1934 Yılında Sinop'ta doğdu. 1941-1952 yıllarında ilk ve orta öğrenimini, 1953-1959 yıllarında İstanbul Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde yüksek öğrenimini tamamladı. 


1959-1960 Yıllarında Almanya/Stuttgart-Werner Gabriel Mimarlık Ofisi'nde mimar olarak çalıştı. 1962-1963 tarihleri arasında Orta Doğu Teknik üniversitesi İnşaat Reisliği'nde kampüs planlama çalışmalarında bulundu. 


1963 yılında, serbest mimarlık ofisini kurarak, mimarlık yarışmaları ve mimari proje çalışmalarına başladı. Katıldığı proje yarışmalarında altı adedi birincilik olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. 


1968-1979 yıllarında, serbest mimarlık çalışmalarının yanı sıra, mimarlık yüksek okullarında öğretim görevlisi olarak çalışmalarda bulundu. 1981-1986 tarihleri arasında, ağır prefabrikasyon sistemi ile yapı üretimi yapan bir kuruluşun mimari, teknoloji ve proje çalışmalarını sürdürdü. 


1987-1990 arasında İstanbul / çırağan Sarayı Restorasyonu ve Yeni Otel inşaatında, proje koordinatörü ve proje müdürü olarak görev yaptı. 


1993 yılından...