18 / 04 / 2024

Oran Ege Vadisi fiyatlar

Oran Ege Vadisi fiyatlar

Ege Vadisi Sinpaş GYO ödeme koşulları kapsamında 10 bin TL peşinat veriliyor. Ankara'da yer alan Ege Vadisi projesinde ev fiyatları 321 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Vadisi'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ege Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? 

Konutta Ege Bölgesi gözde oldu!

Ege Bölgesinde konut satışlarında lider Denizli oldu. Denizli’nin 2 bin 41 konut satışı ve yüzde 80.9 oranında artışla ilk sıraya listede, İzmir 11 bin 116 konut satışı ve 69.1 artış ile ikinci, Aydın 4 bin 97 konut sayısı ve yüzde 59.9’luk artışla üçüncü oldu.

Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade sunuluyor.

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

İzmir'de kaçak yapı oranı yüzde 65!

İzmir için dönüşüm çağrısı yapan Ege-Koop Başkanı Aslan, İzmir'de kaçak yapılaşma oranının yüzde 60-65 olduğunu söyledi.

Türkiye'de oran yüzde 56.2'ye yükseldi!

İzmir’deki depremin ardından 17 günde zorunlu deprem sigortası oranı Türkiye genelinde yüzde 55.5’ten yüzde 56.2’ye, Ege’de ise yüzde 54’ten yüzde 56’ya ulaştı. 

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Oran Ege Vadisi fiyatlar Haberi

Oran Ege Vadisi fiyatlar


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin sunulduğu Ege Vadisi projesi Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Ege Vadisi projesi 26 bin 900 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Ankara Çankaya ilçesine bağlı Oran'da yükselen Ege Vadisi Evleri projesinde daireler Ekim 2018'de teslim ediliyor. Ege Vadisi projesinde fiyatlar 321 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.



Ege Vadisi Sinpaş GYO ödeme koşulları!


Ege Vadisi Sinpaş GYO ödeme koşulları kapsamında 10 bin TL peşinat verildikten sonra, toplam tutarın yüzde 10 kısmı 3 ay sonra, yüzde 20 kısmı 12 ay sonra, yüzde 40 kısmı 24 ay sonra veriliyor. Kalan konut bedeli 40 ay taksitli olarak ödeniyor.


887 adet konuttan oluşan Sinpaş Ege Vadisi projesinde daire büyüklükleri 73 metrekareden başlayarak değişiyor. Ege Vadisi projesinde...