25 / 04 / 2024

Ordu Aybastı yatırımları

Ordu Aybastı yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

OSKİ 2016 yatırımları için ilk kazmayı vuruyor!

Ordu’da içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarını planlı ve programlı bir şekilde her geçen yıl üstüne koyarak devam ettiren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü projelerine start verdi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü yatırım ve projelerin yanı sıra birçok konuda açıklamalar yapan Başkan Enver Yılmaz, yatırımların tamamlanması ile birlikte Ordu ilinin bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'da yatırımlar bitiyor ama açılmıyor!

Sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ordu Aybastı yatırımları Haberi

Ordu Aybastı yatırımları


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, menderesleriyle ünlü Aybastı’ya 2017 yılında 25 km sıcak asfalt dökülerek ilçe yollarının modern hâle getirileceğini ve ilçenin cazibesinin artacağını söyledi.

9 MİLYON 250 BİN TL’LİK YOL YATIRIMI YAPILDI

Geçen iki yıllık sürede Aybastı ilçesine 9 milyon 250 bin TL yatırım yapılarak 4.5 km sıcak asfalt, 28 km sathi asfalt kaplama, 3.70 km beton yol, 3 km yeni yol açma ve genişletme, 185 km stabilize yol, 570 km reglaj, 484 km hendek temizliği, 151 km asfalt yama yapımı, 962 m koruge boru, 9.091 m3 taş duvar ve 30 m menfez imalatı yapıldı.

2017’DE 25 KM SICAK ASFALT DÖKÜLECEK

İlçede 2017 yılında ciddi bir yol çalışması olacağına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, “Ekiplerimiz yolların altyapısını hazır hâle getirdikten sonra...