29 / 03 / 2024

ordu cazibe merkezi olacak

ordu cazibe merkezi olacak

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü yatırım ve projelerin yanı sıra birçok konuda açıklamalar yapan Başkan Enver Yılmaz, yatırımların tamamlanması ile birlikte Ordu ilinin bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören’in yeniden cazibe merkezi olması için kolları sıvayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in marka değerini güçlendirmek ve yıldızını yine parlatmak için hızlı bir şekilde dört koldan çalışıyoruz" dedi. 

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Ordu'ya yeni yaşam alanı müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir cazibe merkezi kazandırıyor.

Altınordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesini cazibe merkezi haline getirme için çalışmalara başladı.

ordu cazibe merkezi olacak Haberi

ordu cazibe merkezi olacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu’da yayın yapan televizyonların ortak yayınladığı programın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ordu Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü yatırım ve projelerin yanı sıra birçok konuda açıklamalar yapan Başkan Enver Yılmaz, yatırımların tamamlanması ile birlikte Ordu ilinin bir cazibe merkezi olacağını ve adından sıkça söz ettireceğini söyledi.


Başkan Enver Yılmaz programda şu açıklamaları yaptı;


“TRAFİK, GÜNDE 22 BİN ARAÇTAN 39 BİN ARACA ÇIKTI”


 Bu yıl trafik geçtiğimiz yıldan çok çok daha fazla. Bayram öncesi Karadeniz sahil yolundan resmi rakamlara göre, günde 22 bin araç geçerdi. Şu anda sahil yolundan günlük ortalama 39 bin araç geçiyor. Ve bu araçlar tek yoldan, Karadeniz sahil yolundan geçiyor. Ünye çevre yoluyla birlikte rahatlama var. Fatsa da muazzam bir trafik var. Orduda 10...