28 / 03 / 2024

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören’in yeniden cazibe merkezi olması için kolları sıvayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in marka değerini güçlendirmek ve yıldızını yine parlatmak için hızlı bir şekilde dört koldan çalışıyoruz" dedi. 



Estergon Kalesi'nin etrafında kırılan, çöken, tahrip olan taşları değiştiren ekipler, iç mekân parkelerini yenilediler, boyama işlemlerini de tamamlandı.Kalede ışıklandırma çalışmaları ise devam ediyor.

Keçiören Belediyesi internet sitesinde yer alan habere göre, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla Belediyeye bağlı ekipler, Keçiören’in ağaçlandırma çalışmalarını park ve bahçe düzenlemelerini süratle yaparken, özellikle bakım ve tadilat konusuna da ayrı bir önem veriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki çeşmeleri sıkı bir tadilattan geçiriyor. Kırılan ve tahrip olan çiniler değiştirilirken, mermerler temizleniyor, eskimiş, yıpranmış ve bozuk musluklar yenileriyle değiştiriliyor.

Kale’yi eski görkemli günlerine döndürmek için gece gündüz çalıştıklarına ayrı bir parantez açan Altınok, “Türk tarihinin ve kültürünün yaşatıldığı motiflerle özel olan Kalemiz, yeniden turizmin göz bebeği olacak, içerisinde hizmet veren konsepti ile farkını ortaya koyan Estergon Restoranımız da seçkin lezzetleri, Keçiören’e hakim konumu ile yine çok tercih edilecek” ifadesini kullandı.

“Caddelere, pazarlara, parklara, sokaklara huzur gelecek diyerek göreve başladık. Çünkü makamların değil sokakların ve gönüllerin adamı olmaya talibiz” diyen Başkan Altınok, çalışmaların devam edeceği mesajını verirken Keçiören’i cazibe merkezi haline getirecekleri müjdesini verdi.


 


Geri Dön