24 / 04 / 2024

Ordu Durugöl Spor Tesislerine stat mı yapılacak

Ordu Durugöl Spor Tesislerine stat mı yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehirlerde yaptığı Uefa kriterlerine uyan stadyumlar projesinde Ordu Durugöl Spor Tesisleri’ne yapılması planlanan stadyum için izin çıkmadı.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1!

TOKİ Mersibn Mezitli 2019 kura çekimi Servet Tazegül Spor Salonu'nda noter huzurunda yapıldı. TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1...

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Ordu Durugöl Spor Tesislerine stat mı yapılacak Haberi

Ordu Durugöl Spor Tesislerine stat mı yapılacak


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın 30 Mayıs 2015 tarihinde söylediği yeni stad projesi için Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’te 6 Kasım 2015’te Durugöl’de Stadyum için incelemeler başlatmıştı. 2025 yılına kadar Orduspor Tesisleri ve önündeki idman sahasının kullanım hakkının Orduspor’a ait olması defalarca konuşulurken, hem Büyükşehir Belediye Başkanı hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Stadyumun Durugöl’e yapılacağını defalarca dile getirmişti.

Özellikle amatör takımlar için çok iyi bir tesis olan Durugöl’e stad yapılma konusunda, amatör takımlarda büyük tepki gösterirken bütün tepkilere rağmen incelemeler yapılmıştı. Ancak zemin etüdü bakanlığınca raporlardan olumsuz rapor geldi. Bakanlık Genel Müdürlüğü, zeminin kumlu olması nedeniyle ağırlık tonajını düşünerek izin vermedi.


Ordusor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk son yapılan kongrede de konuya değinmiş ve...