29 / 03 / 2024

ordu hakkında yeni projeler

ordu hakkında yeni projeler

Ordu'nun Fatsa ilçesi ve köyleri Arap turistlerin dikkatini çekmeye başladı. İlk aşamada tapularıyla birlikte 60 daire alan Arap turistler, Fatsa'ya gelmeye devam edeceği bildirildi.

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Yeni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? Kentsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da bulunuyor, “Bu yasayla sorun çözülür” diyenlerde. Peki ueni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? İşte kntsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar...

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Emekliler hakkında flaş açıklama. Zammı daha yeni almışlardı

Emekli zammının belli olmasının ardından bankalardan da emekliler hakkında yeni adımlar gelmeye başladı. TEB emeklilere yönelik yeni kredi paketini duyurdu.

Albaraka'dan emekliler hakkında açıklama!

Özel bankalardan emekli promosyonları hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Albaraka'dan da emekli vatandaşlarımız hakkında yeni bir açıklama geldi.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Kuveyt Türk'ten emekli vatandaşlar hakkında yeni bir açıklama geldi. Emekli vatandaşların bankadan alacağı promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı hakkında bomba gelişme

Ayçiçek yağı bir dönem vatandaşlar tarafından çok aranan ürünler arasında yer alıyordu. Ayçiçek yağı fiyatları bir dönem fırlamıştı. Şimdi ayçiçek yağı fiyatları hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Altın hakkında bomba tahmin. Daha zirveyi görmedi dedi. Altın 1, 5 ay sonra bu kadar olacak

Ekonomist Selçuk Geçer'den altın fiyatları hakkında bomba bir tahmin geldi. Geçer, altın fiyatlarının henüz zirveyi görmediğini dile getirdi. Analistlerden ise altına ilişkin yeni bir tahmin var.

Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir haber geldi... Direkt cebinizi ilgilendiriyor

Yeni emekli olan vatandaşlar bayram ikramiyesi alıp almayacaklarını merak ediyorlar. Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte gelişmenin detayları...

İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte gözler imar affına çevrildi. Peki, İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Yeni imar affında son dakika gelişmesi: 2022 imar affı ne zaman çıkacak?

İmar affı konusu bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Konu hakkında yeni gelişmeler peş peşe gelirken vatandaşlar "İmar affı çıkacak mı? İmar barışı yasası Meclis'ten geçti mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya yönelik merak edilenler...

Yerli otomobil TOGG hakkında yeni gelişme! Anlaşma yapıldı! İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte TOGG ile ilgili son gelişmeler!

ordu hakkında yeni projeler Haberi

ordu hakkında yeni projeler

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ordu Turizm Müşaviri Hassan Ashour, Fatsa'ya gelecek turistlerin belli başlı şartları,olduğunu, bu şartların yerine getirilmesi halinde turist akınının artarak devam edeceğini söyledi. Gelecek turistler ve Fatsa'da yerleşik Araplar için sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Avrasya Medi-tech Hastanesi'yle görüşme ve bağlantı yapılabileceğini ifade eden Ashour, "Bundan sonra daha sık ziyaretlerde bulunacağız" dedi.


Taka...