26 / 04 / 2024

Organickid italya

Organickid italya

Türkiye’nin %100 organik üretim yapan çocuk giyim firması Organickid İtalya’ya açılıyor. 650’nin üzerinde renk ve model alternatifi sunan Organickid, önümüzdeki aydan itibaren tasarımın beşiği İtalya’da kendi tasarladığı ürünleri satışa sunacak.

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

İtalya Güney Tyrol'de yabancıya konut satışı yasaklandı!

İtalya'nın Güney Tyrol bölgesinde yabancıların bölgeden konut almaları yasaklandı. Yasağa İtalyanlar da dâhil olmak üzere bölgede yaşamayan yabancılar dahil edildi. 

İtalya’da AVM’ler pazar günleri kapanacak!

İtalya'da hükümetin "aileleri korumak" adına pazar günleri büyük mağazalarını ve alışveriş merkezlerini kapama kararı tartışılıyor.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

İtalya'nın ilk Starbucks'ı açılıyor!

Amerikalı kahve zinciri Starbucks, İtalyanlara kahve satmaya başlayacak. Starbucks, ülkedeki ilk mağazası Milano'da açıyor...

İtalya'da 1 Euro'ya satılık ev!

İtalya’nın Sicilya bölgesindeki yaklaşık 11 bin nüfuslu Mussomeli şehrinin Belediye Başkanı Giuseppe Catania, şehirde turizmi canlandırmak için bazı evlerin 1 Euro'ya satılmasına karar verdi

Ronaldo'nun İtalya'daki kale gibi korunaklı ikiz villası!

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

TESS Dış Ticaret, İtalya'daki otelini kiralıyor!

TESS Dış Ticaret, Ocak 2017'de İtalya'da kiralayarak apartlar grubu haline getirdiği kompleksi kiralayacak.

İtalya'dan Arkiteam Mimarlık'ın 4 projesine 4 ödül!

Markalı konut sektöründe hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası alanda başarılara imza atan Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design Awards’tan bu yıl da 4 ödül almaya hak kazandı.

İtalya'da metro kazısında lüks ev bulundu!

İtalya’nın Roma kentindeki metro genişletme çalışmaları esnasında M.Ö. 2. yüzyıldan kalma olduğu anlaşılan 14 adet lüks odaya sahip lüks bir ev bulundu. 

Şişecam İtalya'da ikinci tesisi alıyor!

İnorganik büyüme fırsatlarını değerlendirmeye devam eden Şişecam İtalya'da ikinci tesisi almak için teklif verdi..

Organickid italya Haberi

Organickid italya

 Türkiye’nin %100 organik üretim yapan çocuk giyim firması Organickid İtalya’ya açılıyor. 650’nin üzerinde renk ve model alternatifi sunan Organickid, önümüzdeki aydan itibaren tasarımın beşiği İtalya’da kendi tasarladığı ürünleri satışa sunacak.


%100 organik olduğunu uluslararası GOTS sertifikasıyla tescilleyen Organickid, sınırları aşmaya devam ediyor. Organickid, İsviçre, Almanya, İngiltere ve Fransa’dan sonra şimdi de İtalya’da! Üretiminin %90’ını ihraç eden ve GOTS ve Fair Trade sertifikalarıyla yurtdışında da adından sıkça söz ettiren ve Organickid ürünleri bundan böyle İtalya’da da satışta olacak. 


Fermuarından ipliğine, etiketinden ambalajına kadar tamamen organik olan Organickid İtalya’da da online hizmet verecek ve ürünlerini İtalya’da  www.beetuned.com adresinde satışa sunulacak. 


İtalya’da Fark Yaratacak

650’nin üzerinde renk ve model alternatifi sunan Organickid, böylece tasarımın merkezi İtalya’ya kendi tasarımlarını sunacak. Anlaşma kapsamında ve erkek bebek&çocuk ve Organickid...