29 / 03 / 2024

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu trabzon projeleri

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu trabzon projeleri

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u yıllar içinde oluşan çarpık yapılaşmadan kurtararak, modern şehircilik ve kent estetiğinin buluştuğu gıpta edilecek bir kent haline getireceklerini söyledi...

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzon Tabakhane Vadisi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Tabakhane vadisinde uygulanacak rekreasyon projesi yapım ihalesi için tarih belirlendiğini açıkladı. 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un vizyon projelerinden olan Gülcemal projesini inceledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Trabzon Şehir Müzesi Aralık'ta açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım ve iç dizayn çalışmaları büyük oranda tamamlanan ve önümüzdeki ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Trabzon Şehir Müzesinde incelemeler bulundu.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu trabzon projeleri Haberi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu trabzon projeleri


Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u yıllar içinde oluşan çarpık yapılaşmadan kurtararak, modern şehircilik ve kent estetiğinin buluştuğu gıpta edilecek bir kent haline getireceklerini söyledi.


Kentsel Dönüşüm projeleri ile Trabzon’u yaşanılır mekanlara kavuşturmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu kapsamda Çömlekçi kentsel dönüşüm projesini devam ettireceğiz. Esentepe-Sezai Uzay-Kaymaklı’nın bir bölümünün kentsel dönüşümü, Narlıbahçe, Tabakhane Kentsel Dönüşümü, Kaymaklı ve Erdoğdu afet riskli alanların dönüşümü gibi projeler devam edecek. Bunun yanında Meydan Parkı ikinci etabının tamamlanması ve 3. Etabının da düzenlenmesinin yapılmasını planlıyoruz. Boztepe’ye teleferik projesinin yapımını da tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kulandı.


Büyükşehirle birlikte Boztepe ve çevresinin yeniden düzenlenmesi için çalışmaların başlatılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, Değirmendere Vadisi’nin bir bütün olarak turizm vadisi...