25 / 04 / 2024

Orhan Şengöz

Orhan Şengöz

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Orhan Şengöz, Hasan Kahraman, Erhan Vardar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ankaralı ve İzmirlilerin ev alma şansı, bir Parisliye göre daha yüksek!

Fiyatlardaki fahiş artışların, ev sahibi olmayı zorlaştırdığı da ifade ediliyor. Peki durum gerçekten böyle mi? Bağımsız yazar ve teknik analist Tuncer Şengöz, X sosyal medya hesabından emlak fiyatları ile gelir oranı ilişkisini açıkladı. İşte o paylaşım ve vatandaşların düşünceleri...

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Öksüz tarafından kuruldu.

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut İpek ve Orhan İpek ortaklığında kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de A.Abdelazız A.E. tarafından kuruldu.

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

Laks Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Laks Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Şengöz, Erhan Vardar ve Muahmmet Safa Gökdemir tarafından kuruldu.

Devrantaş Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Devrantaş Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kızılay tarafından kuruldu.

Orhan Aksüt, Özderici Varlık Kiralama'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı olan Özderici Varlık Kiralama Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aksüt görevinden istifa etti....

Orhan Şengöz Haberi

Orhan Şengöz

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Orhan Şengöz, Hasan Kahraman, Erhan Vardar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her tülrü yapı inşaat ve taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapar satar kendi hesabına arazi ve arsalar alır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Aydın Yuva Sokak,...