26 / 04 / 2024

Orka Holdingin hangi ülkelerde mağazaları var

Orka Holdingin hangi ülkelerde mağazaları var

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

Hangi binalar enerji kimlik belgesi alabilir?

Enerji Verimliliği Kanunu binaların enerji tasarrufu yapmasını ve kullanılan enerjiye en asgari düzeye indirmeyi amaçlıyor. Bu kanunla birlikte binalarda enerji kimlik belgesi zorunlu hale geliyor. Peki, hangi binalar enerji kimlik belgesi alabilir?

Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür?

Türkiye'deki sulh hukuk mahkemeleri, Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biridir. Peki, Sulh hukuk mahkemesinde hangi davalar görülür? İşte Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen davalar..

İzale-i şuyu davası hangi mahkemede açılır?

Medeni Kanun gereğince paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, izale-i şuyu davası hangi mahkemede açılır?

Ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

Bir taşınmaz maldaki ortak mülkiyet ya da kullanım hakkının ortaklar arasında paylaşılması veya satılması suretiyle sona erdirilmesi için açılan ortaklığın giderilmesi davası hangi mahkemede açılır?

İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarında ilk sırayı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine TÜPRAŞ aldı. İSO 500'de ilk 100'e hangi şirketler girdi?

Kiracı hangi giderleri öder?

Apartmanın ihtiyaçları için kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor.Bu aidatlar apartmanın temizlik, bakım onarımı ve günlük hizmet işleri için harcanıyor. Peki kiracı aidat ödemek zorunda m? Kiracı hangi giderleri öder?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekli?

Hangi binalara DASK yapılmaz?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK sigortası, meydana gelecek olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Peki, hangi binalara DASK yapılmaz?

Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

İnşaat yapılacak veya yapılmakta olan arsa üzerinde sizin almayı düşündüğünüz dairenin hissesine düşen arsa tapusuna kat irtifakı deniyor. Kat irtifakı nasıl kurulur? Kat irtifakı hangi aşamada kurulur?

Orka Holding, butik otel yatırımları yapacak!

Damat, Tween, D'S Damat gibi markaları bulunan Orka Holding, sektörde 28 yılı geride bıraktı. 1986 yılında Süleyman Orakçıoğlu tarafından kurulan Orka'nın mağaza sayısı 180'i geçti...

DKY İnşaat, Fiba Holdingin Kartal'daki arsasını satın aldı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçireceği proje için Fiba Holdingin yüzde 38.36'lık payını satın aldı. DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor...

3. Havalimanı inşaatını hangi firmalar yapıyor?

3. Havalimanı’nı kim yapıyor? İstanbul 3. Havalimanı projesini kimler gerçekleştiriyor? İstanbul Yeni Havalimanı projesi 3. Havalimanı’nı hangi firmalar hayata geçirecek? İşte 3. Havalimanı’nı inşa edecek o firmalar…

2014 Dünya Kupası maçları Brezilya'da hangi stadlarda oynanacak?

Brezilya stadyumları, Dünya Kupası'na hazır mı? FIFA 2014 Dünya Kupası, Brezilya'daki hangi stadlarda oynanacak? TRT'den naklen canlı yayınlanacak Dünya Kupası karşılaşmaları, Brezilya'nın bu stadyumlarında gerçekleşecek...

Orka Holdingin hangi ülkelerde mağazaları var Haberi

Orka Holdingin hangi ülkelerde mağazaları var

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, küresel moda devi olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Orka Holding, bu yıl yurtdışında İran’da 3, Romanya ve Irak’ta 2, Rusya, Filistin, Çin ve Lübnan’da birer olmak üzere toplam 11 yeni mağaza açtı. Şirketin Rusya’nın başkenti Moskova’daki mağaza sayısı 8’e ulaştı. Şirketin bu yıl ilk kez giriş yaptığı yedi ülke ise İtalya, Çin, İran, Avustralya, Fas, Fildişi ve Mısır’dan oluştu. Orka Holding, bu yıl yurtdışında açtığı 11 mağazaya yıl sonuna kadar 17 yeni mağaza daha ekleyecek. Holding, bu kapsamda dünya modasının kalbi İtalya’ya Orpa Style SRL şirketini kurarak hızlı bir giriş yaptı.


İtalya’da 9 mağaza


Holding; Milano, Genova, Parma, Varese ve Piacenza gibi kentlerde 9 mağaza birden açacak. Mağaza açılacak diğer ülkeler Fas, Avustralya, Makedonya,...