27 / 04 / 2024

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.



Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, küresel moda devi olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Orka Holding, bu yıl yurtdışında İran’da 3, Romanya ve Irak’ta 2, Rusya, Filistin, Çin ve Lübnan’da birer olmak üzere toplam 11 yeni mağaza açtı. Şirketin Rusya’nın başkenti Moskova’daki mağaza sayısı 8’e ulaştı. Şirketin bu yıl ilk kez giriş yaptığı yedi ülke ise İtalya, Çin, İran, Avustralya, Fas, Fildişi ve Mısır’dan oluştu. Orka Holding, bu yıl yurtdışında açtığı 11 mağazaya yıl sonuna kadar 17 yeni mağaza daha ekleyecek. Holding, bu kapsamda dünya modasının kalbi İtalya’ya Orpa Style SRL şirketini kurarak hızlı bir giriş yaptı.


İtalya’da 9 mağaza


Holding; Milano, Genova, Parma, Varese ve Piacenza gibi kentlerde 9 mağaza birden açacak. Mağaza açılacak diğer ülkeler Fas, Avustralya, Makedonya, Kosova, Mısır, İsviçre ve Fildişi Cumhuriyeti.


Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl sonuna kadar 60 ülkede toplam 100 mağazaya ulaşacaklarını anlattı. Orakçıoğlu, “Yurtiçi ile birlikte toplam mağaza sayısının 300’ü aşmasını bekliyoruz. Bu yıl ihracatta geçen yıla göre iki kat artışla 20 milyon dolar hedefliyoruz. Halen markalı ürünlerimizle, Türkiye’nin kilogram başına normal ihracat ortalama fiyatının 5-6 kat daha üzerinde ürün satarak ihracat gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.


Vatan


Geri Dön