26 / 04 / 2024

Orman ada dolar sabitleme

Orman ada dolar sabitleme

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı.

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

11 ili vuran depremin faturası 105 milyar dolar!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada 11 şehirdeki depremin faturasının 105 milyar dolar olduğunu söyleyerek, "Az bir para değil ama güçlü ülkeler bunun üzerinden gelir." diye konuştu.

Hong Kong'un konut sorunu için yapay ada inşa edilecek!

Hong Kong yeni konutlar için 64 milyar dolar maliyetli yapay ada inşa edecek.  Hong Kong'da alan yetersizliğinden dolayı inşa edilmesi planlanan 'yapay ada' çevresel ve politik tartışmalar yarattı. 

Kaliforniya'da konut inşa maliyeti 20 bin dolar arttı!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde orman yangınları nedeniyle zarar gören konutlar yeniden inşa edilecek. Konutların yeniden inşa maliyetinin 20 bin dolar arttığı açıklandı.

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Fikret Orman: Gelirleri artırmaya yönelik yatırımlar yapacağız!

Başkan Fikret Orman, gelirleri arttırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Orman: “Büyüyüp güçlenirken, tesisleşiyor ve borçlarımızı yapılandırıyoruz. Bu şekilde devam edip, gelirlerimizi 350-400 milyon dolar seviyesine çıkaracağız.” dedi.

ABD'de 175 milyon dolara satılık ada!

ABD'de 260 bin metrekarelik alana sahip bir ada 175 milyon dolar yani 520 milyon TL'nin üzerinde bir rakama satışa çıkarıldı.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Bakan Eroğlu: Yassıada fotoğrafını görmedim ama sahtedir!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yassıada fotoğraflarıyla ilgili, "Ben görmedim ama sahtedir. Yassıada'da da bizim orman alanımız yok. Çıplak bir kaya" diye yanıtladı.

Veysel Eroğlu'ndan Yassıada açıklaması!

Yassıada'da kesilen ağaçlarla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben kestiklerini falan duymadım ama bir ağaç keserlerse, 20 ağaç dikeriz. Bunun sözünü veriyorum" dedi.

Orman ada dolar sabitleme Haberi

Orman ada dolar sabitleme
Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde doları sabitledi. Projede yüzde 0.80 banka faizi ile doları 1.99 TL'ye sabitleme avantajlarından yararlanarak satın alma dönemi başladı. Hemen teslim imkânı sunulan Ormanada, 220 dönümlük arazi üzerinde, 188 adet beş farklı tip villa, 85 adet 16 farklı tip sıra ev ile 273 konuttan oluşuyor....