23 / 04 / 2024

örnek proje gemlik

örnek proje gemlik

Bursa'da vatandaş-müteahhit işbirliğiyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı yıkım töreniyle başladı. Başkan Altepe projenin Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gemlik projesi için düğmeye bastı! 509 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 509 konut yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Esenler'de 60 bin konutluk örnek proje başladı!

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de 60 bin konutluk örnek bir proje başlattıklarını söyledi.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019!

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Proje Gemlik Cihatlı mahallesinde yükseliyor.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

örnek proje gemlik Haberi

örnek proje gemlik


Bursa'nın Gemlik ilçesinde 'devlet ve yerel idarelerin tüm imkanlarından yararlanarak' vatandaş-müteahhit işbirliğiyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı yıkım töreniyle start aldı .Manastır semtindeki projenin Bursa ve Türkiye'ye örnek olması dileğinde bulunan Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyemizin 1080 muhtarlığı var. Hangi mahallede hangi semti, hangi zaman aralığında yıkabiliriz? Bu mümkün değil. Onun için herkes, Manastır'da olduğu gibi kendi binasına ve sitesine sahip çıkmalı" dedi. 


Türkiye’ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm projesi için İbrahim Reis Sitesi'nde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın tüm ilçeleriyle birlikte birinci derecede deprem kuşağında yer aldığını belirterek, vatandaşlardan konuya...