29 / 03 / 2024

Örnekköyde dönüşüm projesi

Örnekköyde dönüşüm projesi

Örnekköy'de 18 hektar alanda kentsel dönüşüm başlıyor Uzundere'de ilk binayı yıkarak kentsel dönüşüme başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Ömekköy'de 18 hektarlık alanda yapacağı dönüşüm için çalışmalarına başladı.

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi için üçüncü ve dördüncü etapların imzaları atıldı.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 4. kentsel dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu.  20 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 167 milyon 528 bin 903 TL olarak belirlendi.

İzmir Örnekköy dönüşüm projesi 4. etap kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında 4. etap için de kura çekimini gerçekleştirdi.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projenin ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor...

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Örnekköyde dönüşüm projesi Haberi

Örnekköyde dönüşüm projesi

Örnekköy'de 18 hektar alanda kentsel dönüşüm başlıyor Uzundere'de ilk binayı yıkarak kentsel dönüşüme başlayan  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Ömekköy'de 18 hektarlık alanda yapacağı dönüşüm için çalışmalarına başladı. Bölge halkına projeyi tanıtacak olan Büyükşehir, uzlaşma görüşmelerinin ardından ilk binayı yıkacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2011 yılında başladığı ve Ekim 2012'de Bakanlar Kurulu kararı ile resmen onaylanan "Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 3 yıllık çalışmalarının ardından ilk adımı attı. 

Dönüşüm faaliyetleri çerçevesinde kentsel tasarım ve mimari projeleri, imar hakları ile dağıtım modelini ve ölçüm tespitleri büyük oranda tamamlayan Büyükşehir, Ömekköy'de önümüzdeki hafta tanıtım yapacak ve çalışmaları halka sunacak. Bölgede geçtiğimiz yıllarda kurulan ofisle birlikte görüşmeler devam edecek. Büyük oranda uzlaşmanın ardından ilk bina yıkılarak inşaat çalışmaları başlayacak. Ön fizibilite raporu geçtiğimiz aylarda...