19 / 04 / 2024

Ortadoğu Grubu enerji yatırımları

Ortadoğu Grubu enerji yatırımları

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ortadoğu Enerji Petrol Mühendislik İnşaat Savunma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muhittin Yöntem Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon 250 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Yeşil İnşaat, Ortadoğu Enerji Sanayi'den pay aldı!

Yeşil Holding A.Ş.'nin Ortadoğu Enerji Sanayi ve Tic. A.Ş.'deki 234 bin adet payı, 136 milyon 80 bin TL bedelle EPDK'dan gerekli izinlerin alınarak Yeşil İnşaat tarafından satın alındı.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..

Ortadoğu Enerji, düşük karbon kahramanı ödülü almaya hak kazandı!

Ortadoğu Grup şirketlerinden Ortadoğu Enerji, Düşük Karbon Kahramanı Ödülü almaya hak kazandı. Ödül, Ortadoğu Enerji’ye, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi’nde verildi.

Ortadoğu Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin 750 TL'ye çatı dubleksi 2+1! Mart'ta teslim!

Daire teslimlerinin bu yılın Mart ayında yapılacağı Ortadoğu Merkez Zekeriyaköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon çatı dubleksi dairelerin fiyatları 733 bin 750 TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

1971 yılında Atatürk Havalimanı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük Havalimanı olacakmış!

1971 yılında Atatürk Havalimanı, Ortadoğu ve Balkanların en büyük havalimanı olacak şekilde planlanarak inşa ediliyormuş. 340 bin metrekarelik saha üzerinde, iki üniteden meydana gelecekmiş ve bir buçuk milyara mal olacakmış.

Ortadoğu'nun elektrik direği Türkiye'den gidecek!

Ortadoğu'nun elektrik direği Türkiye'den gidecek. Diyarbakır'da kurulacak aydınlatma ve enerji nakil hattı direk galvanizleme tesisi ile özellikle Ortadoğu ve komşu ülkelerdeki ihtiyacın bir kısmının karşılanması amaçlanıyor.

Ortadoğu Grup 2 projesini Kuveyt'te tanıtacak!

Ortadoğu Grup, İstanbul'da Zekeriyaköy ve Sancaktepe 'de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman 'ı Kuveyt 'te gayrimenkul yatırımcısı ile buluşturacak.

Ortadoğu Grubu enerji yatırımları Haberi

Ortadoğu Grubu enerji yatırımları

Gelişen teknoloji, atıkların enerjiye dönüştürülmesini bugün büyük bir endüstri haline getirdi. Bu konuda Türkiye yolun başında olsa da, önemli çalışmalar yapanlar da var. Çöp gazından elektrik üretiminde Avrupa’nın en büyük tesislerinden birine sahip olan Ortadoğu Enerji bunlardan biri. Halen bu tür 4 santralleriyle 58 megavatlık (MW) kurulu güce ulaştıklarını vurgulayan İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, bu tesislerde ürettikleri elektrikle 266 bin 500 konutun enerji ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. Gür ayrıca, karbondioksite göre 21 kat daha zararlı olan metan gazının neden olduğu sera gazı etkisinin de önüne geçildiğini vurguladı. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki tüm çöplerin toplanması halinde, 2016 yılı için çöp gazından elektrik üretim potansiyeli yaklaşık 2 milyar kilovatsaattir (kWh). Hayvansal atıkların potansiyeli ise yıllık 5,5 milyar kWh. Buna tarımsal...