29 / 03 / 2024

ortahisar park projeleri

ortahisar park projeleri

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu. Başkan Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da dört mahalleye daha park yapacaklarını belirtti

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

ortahisar park projeleri Haberi

ortahisar park projeleri


Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu. Ortahisar’da dört mahalleye daha park yapacaklarını belirten Başkan Genç, vatandaşların yeşille iç içe, mutlu bir yaşam sürmesi için çok büyük gayretlerinin olduğunu söyledi.

Başkan Genç, yeşilin bol olduğu parklar oluşturmak için gayret sarf ettiklerini ifade ederek "Göreve geldiğimiz andan itibaren taahhütlerimize uygun olarak ilçemizin bütününde, boş alanlarda yeşili artırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu güzel parkımızın tamamlanmasıyla birlikte Ortahisar ilçemiz vatandaşlarımızın gezip, dinlenebileceği güzel bir yeşil alana daha kavuşmuş oldu. Bugün verdiğimiz sözlerin gereği olarak yapmış olduğumuz parkların bir tanesindeyiz. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımız için; yeşilin bol olduğu parklar oluşturarak, onların daha mutlu bir şekilde kendi mekanlarında yaşamasını istiyoruz. Bu manada şu anda dört mahallemizde yapacağımız...