25 / 04 / 2024

Ortak çalışma alanları

Ortak çalışma alanları

İş hayatının dijitalleşmesi ile ofiste geçirilen zamanın azalması klasik ofis anlayışını değiştirdi. Birçok insan yeni nesil çalışma mekanı olan ortak çalışma alanlarına yöneliyor.

Ortak çalışma alanları ofis giderlerini 4 kat azaltıyor!

Ortak çalışma alanlarına yalnızca serbest çalışanlar ve girişimciler ilgi göstermiyor. Kurumsal şirketler de hem giderlerini azaltmak, hem de çalışanlarına uzaktan çalışma imkanı sunup yaratıcılıklarını beslemek için yıllık toplu üyelikler alıyor.

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaşlarına Temmuz ayında yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, ortak çalışma yapılması gerektiğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Çalışma Bakanlığı’ndan beklenen haber geldi! Müjde resmen verildi! Haberi alanlar derin bir oh çekti!  

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem ve soğuk hava nedeni ile mağdur olan milyonlarca vatandaş için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni bir açıklamada bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işsizlik ödenekleri ile çalışma ödeneklerinin, hesaplara yatırılacağı t

EYT'den emekli olacaklar dikkat! Kısa çalışma ödeneği alanlar için sevindiren gelişme

EYT düzenlemesinin hayata geçmesi bekleniyor. Kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteğinden yararlanan sigortalılar, SGK’ya eksik bildirilen günleri tamamlayabileceği öğrenildi. Uygulamanın nasıl olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. İşte tüm ayrıntılar...

KPSS’den 70 alanlar dikkat! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcıları alacak! Son başvuru 3 Şubat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzman yardımcısı alacağını açıkladı. İş ilanına son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023. İşte başvuru şartları…

Kısa çalışma ödeneği alan bazı vatandaşların konut kredisi başvurusu onaylanmıyor mu?

Kamu bankalarının, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması amacıyla Haziran'ın başında yürürlüğe aldığı düşük faizli konut kredisi kampanyasında kısa çalışma ödeneği alanlar arasında meslek ayrımcılığı yapıldığı ileri sürüldü. 

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK: Kısa Çalışma Ödeneği'nden tüm çalışanlar faydalansın!

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK, normalleşme sürecine ilişkin ortak taleplerini açıkladı. 'İstihdamı azaltmayan işverenlere ilave teşvik verilsin' önerisinde bulunan 3 sendika, Kısa Çalışma Ödeneği'nin 2020 yılının sonuna kadar devam ettirilmesi talebinde bulundu.

Hazır ofislere olan ilgi daha da artacak!

Avustralya’da ortaya çıkarak dünya çapına yayılan hazır ofis sektörü, 40 yıllık hayatının en başarılı dönemlerini yaşıyor. Ortak çalışma alanlarına olan ilginin giderek artması ve yapılan çalışmalar 2020 yılında 5 milyonun üzerinde insan hazır ofis kullanıcısı olacağını gösteriyor...

Ortak ofis kullananların sayısı 5 milyonu aşacak!

İş hayatının dijitalleşmesi ile ofiste geçirilen zamanın azalması klasik ofis anlayışını değiştirdi. Birçok insan yeni nesil çalışma mekanı olan ortak çalışma alanlarına yöneliyor.

Ortak çalışma alanları ofis giderlerini 4 kat azaltıyor!

Ortak çalışma alanlarına yalnızca serbest çalışanlar ve girişimciler ilgi göstermiyor. Kurumsal şirketler de hem giderlerini azaltmak, hem de çalışanlarına uzaktan çalışma imkanı sunup yaratıcılıklarını beslemek için yıllık toplu üyelikler alıyor.

15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

Konut dışı kentsel çalışma alanı nedir?

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında konut dışı kentsel çalışma alanları ile ilgili esaslar yeniden belirlendi. Peki, konut dışı kentsel çalışma alanı nedir?

Kentsel dönüşümle ofis anlayışında köklü değişim yaşanıyor!

Ofis metrekareleri düşüyor, yeni binalar pahalı… Ofisi kentsel dönüşüme uğrayan küçük firmalar co-working - ortak çalışma alanlarına rağbet gösteriyor. Gayrimenkul firmaları ise ticari alanların verimli bir şekilde yönetilmesi için Workinton’un kapısını çalıyor.

Küçük evler için çalışma odası önerisi!

Günümüz şartları, evden çalışmayı ya da hemen hemen her evde bir çalışma odası olmasını mümkün kılıyor. Çalışma alanları, evin en çok vakit geçirilen yerlerinden uzakta ve biraz sessiz olmalıdır. Peki küçük evlerde çalışma odası nasıl dekore edilmelidir? İşte cevabı...

Ortak çalışma alanları Haberi

Ortak çalışma alanları

Teknolojinin hızla iş hayatına girmesi sonucunda klasik ofis anlayışı değişti. Gerek ofiste geçirilen zamanın kısalması gerekse ofis maliyetlerinin yükselmesi, iş inşalarını ortak çalışma alanlarına yöneltti. 

Klasik ofislere oranla yüzde 40 daha az maliyete sahip ortak çalışma alanları, sosyalleşme imkanı ile çalışanların ilgisini çekmeye başladı. 

Geleneksel ofis kiralama yöntemine göre maliyetlerin ve sunduğu çözümlerin çok daha fazla olduğunu söyleyen Servcorp Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Yeni nesil çalışma alanlarına ilgi giderek artıyor. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle dijitalleşen iş hayatı ofislerde geçirilen zamanı azattı. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle iş hayatının dijitalleşmesi ofiste geçirilen zamanın azalmasına sebep oldu. Hal böyle olunca iş insanları gereksiz yere ödedikleri kira, stopaj, elektrik, su, ısınma gibi çeşitli masraflarla ilgilenmek zorunda kalmıyor. Özellikle yeni nesil girişimciler için ekonomik acıdan büyük kolaylık sağlıyor.”...