29 / 03 / 2024

Ortak Hizmet Protokolü

Ortak Hizmet Protokolü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Belediyesi işbirliğinde ilçede yapılacak üç tesis için toplam 2.5 milyon lira katkıda bulunma kararı aldı...

Türkiye ile Litvanya arasında JETCO Protokolü imzalandı!

Türkiye ile Litvanya arasında ilk Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi Protokolü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Litvanya Enerji Bakanı ve JETCO Eşbaşkanı Zygimantas Vaiciunas tarafından imzalandı.

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO, İFM'deki "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı...

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

Kayseri Millet Bahçesi’ne hizmet binaları inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 260 bin metrekaresi Millet Bahçesi’ne dönüşecek olan Hava İkmal arazisinde yapılan protokol gereği hizmet binaları inşa edecek.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Tarihi Yarımada’yı koruma protokolü imzalandı!

İstanbul’daki tarihi yarımadanın korunması adına Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında 10 yıllık ‘Ortak Hizmet Protokolü’ için imzalar atıldı. 

Rusya ile Ortak Yatırım Fonu protokolü yarın imzalanıyor!

Rusya'da yarın başlayacak ÜDİK toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek. Toplantıda iki ülke arasında ortak yatırım fonu kurma kararı için protokol imzalanması planlanıyor.

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

KTO'nun yeni hizmet binası yıl sonunda hizmete açılacak!

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve protokol üyeleri, yapımı devam eden KTO Hizmet Binası inşaatını gezdi. Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın son durumu hakkında bilgi vererek yıl sonunda hizmete açılacağını belirtti.

Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binası 15 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, yeni hizmet binasına kavuşuyor. Bina için belediye ve yüklenici firma Aksay İnşaat arasında protokol yapıldı. Yer tesliminin ardından başlanacak inşaat çalışmalarının 15 ayda tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Yazıköy SAKEM Şubesi için protokol imzalandı!

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi Yazıköy’de açılan kurslara yoğun ilgi olmasından dolayı daha büyük bir alana ihtiyaç duymasından dolayı hizmet alanını TOKİ ile imzalanan protokol ile genişletiyor.

TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binası açıldı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binasının açıldı. Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina gezildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

Ortak Hizmet Protokolü Haberi

Ortak Hizmet Protokolü

Ödemiş'te düzenlenen törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin arasında "Ortak Hizmet Protokolü" imzalandı. Protokole göre İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş'te yapımına başlanan toptancı hali, et kombina tesisi ile otogar yatırımlarına toplam 2.5 milyon liralık katkı sağlayacak. 


CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, çok sayıda ilçe belediye başkanı, meclis üyesi ve vatandaşların katıldığı yeni nikah salonundaki protokol töreninde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Ankara'da hazırlanan projelerin ve yapılan planların İzmir'e uymadığını belirtti.


Ankara'dan olmuyor

Kocaoğlu, "Belediye başkanının en büyük görevi, kentteki cevherleri bulup çıkarmak ve yeni cevherler yaratmaktır. Ankara'dan verilen kararlar, yapılan planlar, hazırlanan projeler yerele oturmuyor. Tesadüfen oturuyor. Tabi ki yapılan işlere karşı değiliz ama ihtiyaçlar hiyerarşisi, kente getireceği fayda ve öncelik sıralamasına baktığınızda Ankara'dan yapılan projelerde...