24 / 04 / 2024

Ortaköy Mermerciler Sitesi nerede

Ortaköy Mermerciler Sitesi nerede

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Mamak Ortaköy Mermerciler Sitesi’ndeki 132 işyeri tamamlandı!

Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı.

Ortaköy Naciye Sultan Sitesi’nin havuzu imara aykırı çıktı!

İstanbul Ortaköy’deki lüks bir sitenin havuzu ve otoparkı kaçak çıktı. Konu yargıya taşındı Bilirkişi, “Yapılar Boğaziçi İmar Kanunu’na aykırı” dedi. 54 kat malikine yıkım için yazı gitti.

Mamak'ta mermeciler için Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi inşa ediliyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devanı eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mamaklı mermercilere yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mermercileri bir araya toplamak için yapımı devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor.

Mermerciler Sitesi altyapı çalışmaları tamamlandığında yeni yerine taşınacak!

Mermerciler sitesi esnafıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, alt yapı eksikliklerin Nisan’a kadar biteceğini ve esnafın yeni yerine taşınacağını söyledi.

1942 yılında Ortaköy'de 373 metrekare arsa 147 liraya satılacakmış!

Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nün 1941 yılında verdiği ilanda Ortaköy'de 373 metrekare arsa 147 liradan satışa çıkarılmış. Metrekaresi 2 buçuk liradan satılacak olan arsa 5 altın fiyatına satılacakmış.

Ankara Ortaköy Mezarlığı definler için hazır!

Ankara’da günde ortalama 30 defin işleminin yapıldığını ve büyük ağırlığın Karşıyaka Mezarlığı’nda olduğunu belirten yetkililer, Mamak Ortaköy Bölgesi’nde sosyal tesisleri ile birlikte inşaatı tamamlanan mezarlıkta defin işlemi yapıldığını söylediler.

1941 yılında Ortaköy'de 373 metrekare arsa 116 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nün verdiği ilanda Ortaköy'de ve Turan Caddesi'nde ev ve arsalar satılacakmış. Ortaköy'de 373 metrekare arsa 116 liraya satılacakmış. Firuzağa'da Kadiriler Yokuşu'nda 51 metrekare arsa 51 liraya satılacakmış.

One Ortaköy satış ofisi!

Toplam 95 adet daireden meydana gelen One Ortaköy satış ofisi adresi şöyle: Mecidiye Mahallesi, Mustafa İzzet Efendi Sokak No:1 Ortaköy Beşiktaş/İstanbul. Projede satış süreci devam ediyor...

Nest Ortaköy örnek daire!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi ile ödeme yapabildiği Nest Ortaköy örnek daire alanları 129 metrekare ile 264 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Ortaköy Mermerciler Sitesi nerede Haberi

Ortaköy Mermerciler Sitesi nerede


Mamak’ta yapımı hızla devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde 132 iş yeri tamamlandı. Başkent’te bulunan mermercileri bir araya toplamayı hedefleyen ve 335 adet küçük sanayi parselinden oluşan site de 66 iş yerinin sözleşmesi de imzalandı. Mermerciler sanayi sitesinin ilçede ki istihdamı artıracağını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde ki ilk sanayinin yapımı hızla devam ediyor. Ulaşım açısından büyük avantajları bulunan Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi tamamlandığı zaman ilçemizde ki istihdama büyük katkı sunacak. Dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık, 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 300 metrekarelik dükkânlara taşınacak” dedi.  

Bütün detaylar düşünüldü

210 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi’nde, mutfaktan banyoya kadar bütün detaylar düşünüldü. Ortaköy Mezarlığı’na yakın Samsun Yolu’na yaklaşık bir kilometre mesafede...