25 / 04 / 2024

Ortas Yapı

Ortas Yapı

Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Çağlıyan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umutreis Caddesi'nde kuruldu.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Skoda Kamiq’e Kasım ayı ortasında büyük zam geldi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Skoda Kamiq, kasım ayı ortasında büyük bir zam yapılarak yeni fiyatıyla satışa sunuldu. İşte Skoda Kamiq 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Çorum'da 3 katlı bina yol ortasında kaldı!

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Diyarbakır’da 2 katlı ev yolun ortasında kaldı!

Diyarbakır Bağlar'da yapımına 4 ay önce başlanılan 1,5 kilometrelik yolun ortasında iki katlı bir evin kaldığı açıklandı. Evin sahibi istediği ücrette anlaşamadığı için evini satmadı.

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Bolu Seben Gölü'nün ortasında kalan cami ibadete açılacak!

Bolu'da 12 yıl önce çalışmalar nedeniyle Seben Gölü'nün ortasında kalan cami için yol yapıldı ve yeniden ibadete açılması için çalışma başlatıldı.

Batman'da iki belde de üst ve alt geçit yapılacak!

Karayolunun ortasından geçtiği ve görünmez kazaların yaşandığı 3000 nüfuslu Bekirhan beldesi nihayet alt geçide kavuşuyor. Gercüş’ün 2000 nüfuslu beldesi Kayapınar’da da üst geçit yapılacak.

Ortas Yapı Haberi

Ortas Yapı
Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Çağlıyan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...