18 / 04 / 2024

Ory Isı İnşaat iletişim

Ory Isı İnşaat iletişim

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yaman tarafından kuruldu. 

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

Keskin Isı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Isı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Özkan Keskin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yaman tarafından kuruldu. 

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Isı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Kaya imzasıyla kuruldu.

Bursa İnşaat Fuarı'nı 52 bin 998 kisi ziyaret etti!

Bursa 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 912 Nisan arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ergün Polat İnşaat bu yıl 600 konut yapacak!

Ergün Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Polat, bu yılın önünün açık olduğunu söyleyerek Anadolu yakasında 600 konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını açıkladı

Ergün Polat İnşaat'tan Atapol Vadi Evleri'nde 245 bin TL ´ye!

Ergün Polat İnşaat'tan Atapol Vadi Evleri'nde 110 metrekare 3+1 ´ler 245 bin TL ´ye ve 135 metrekare 3+1 ´ler ise 265 bin TL ile 285 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor

Ory Isı İnşaat iletişim Haberi

Ory Isı İnşaat iletişim

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yaman tarafından kuruldu. 

Ory Isı İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Ve Metal Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...