25 / 04 / 2024

Osman Kadir Efe

Osman Kadir Efe

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Rota Stant Tasarım Ve Uygulama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Stant Tasarım Ve Uygulama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hallaç ve Osman Kadir Ete ortaklığında kuruldu.

Hacıosman - Yenikapı metro hattı Aralık ayında açılacak!

Günde 450 bin insanın kullanacağı Hacıosman - Yenikapı metrosu hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bilgi verdi. İşte detaylar..

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Kadir Efe kimdir?

Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe kimdir? Kadir Efe ne zamandan beri, Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor? Efektif Gayrimenkul projeleri nelerdir?

Kadir Has Üniversitesi'nden Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika programı!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi bünyesinde hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları ile mesleki gelişim olanağı sunuluyor

Kadir Topbaş'a Gezi Parkı müdavimlerinden açık mektup!

Taksim Gezi Parkı'nın kaldırılmasına karşı çıkan bir grup İstanbullu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a açık mektup yollayarak kendini parkı gezmeye davet etti

Kadir Topbaş: Üsküdar'dan Beykoz'a metro projesi yapıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş, Üsküdar'dan Beykoz'a sahil istikametinde bir metro projesi yapıyoruz!

Kadir Topbaş ulaşım sorunu çözmek için akıllı sistemleri devreye sokacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ulaşım sorununu çözmek için 'akıllı sistemleri' devreye sokmaya hazırlanıyor

Kadir Topbaş'tan metrobüsler için özel radyo sistemi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs ulaşım ve yoğunlu sorununu çözmek için mobil hizmet ve ulaşım stratejisi getirecek!

Osman Kadir Efe Haberi

Osman Kadir Efe



Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü fuarlarda dekorasyon ve tadilat işleri yapmak. 2. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira...