20 / 04 / 2024

Osman Pazarında bu ay sonu inşaat çalışmaları tamamlanacak

Osman Pazarında bu ay sonu inşaat çalışmaları tamamlanacak

Yanarak küle dönen Osmanlı Pazarı'nı yeniden inşa eden Büyükşehir Belediyesi ve ATO 15 Nisan olan teslim tarihini bu ay sonuna çekerek esnafa 'müjde' vermek istiyor

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

Otomobilde 'yeni vergi sistemi' talebi! Yeni yılda araç pazarında rüzgar tersine dönecek!

Sektör temsilcileri önümüzdeki yıl sıfır araçlar için yapılan kampanyaların devam edeceğini ifade ederken pazarın yüzde 35 küçülmesini bekliyor. Bu kapsamda uzmanlar vergi düzenlemesinde güncellemeye gidilmesi gerektiğini vurguluyor.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

SUV otomobil satışları yüzde 97,85 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ocak-ağustos döneminde SUV (Sport Utility Vehicle) gövde tipli otomobil satışları 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 97,85 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 49,3'e çıktı.

Honda Civic almak isteyenlere güzel haber! Civic modelinin fiyatı bu ay aynı kaldı!

Honda’nın Türkiye pazarında en çok bilinen ve sevilen modellerinden Civic modeline bu ay zam veya indirim gelmedi. Honda, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Civic modelinin fiyatında bir değişikliğe gitmediğini duyurdu.

Osman Pazarında bu ay sonu inşaat çalışmaları tamamlanacak Haberi

Osman Pazarında bu ay sonu inşaat çalışmaları tamamlanacak

ARALIK 2015'te elektrik kontağından çıkan yangının ardından küle dönen Keçiören'deki Osmanlı Pazarı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yangının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Ankara Valiliği hak sahibi esnaflara maddi yardımda bulunurken Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ATO Başkanı Salih Bezci de mağdur esnafın isteği üzerine küle dönen pazarı daha modern bir şekilde inşa etme sözü verdi. 


ESNAFI MAĞDUR ETMEYİN, BİTİRİN 

Çalışmaların 7 gün 24 saat esasına göre günde ortalama 50 ile 100 personelle devam ettiğini belirten Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'in esnafı mağdur etmeden bir an önce bitirin talimatının ardından gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yoğun çalışma da meyvelerini vermeye başladı" diye konuştu. 


ERKEN TESLİM İÇİN UĞRAŞIYORUZ 

Yaklaşık 5 milyon...