26 / 04 / 2024

Osman Ünal

Osman Ünal

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Ulusal Kalite Ödülleri'nde finalist olan Soyak, kalite yolculuğunu anlattı

Soyak İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) İzmir şubesi tarafından "Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı" na katılarak Soyak'ın kalite yolculuğunu ve bu yolda yürüttü

Ferman Proje Pazarlama Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferman Proje Pazarlama Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farrokh Montazerı ve Osman İnal ortaklığında kuruldu.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Malatya’da Osman İzzet Ersan Gençlik Merkezi törenle açıldı!

Malatya’da doktor Fethiye Ersan tarafından merhum eşi adına yaptırılan Osman İzzet Ersan Gençlik Merkezi törenle açıldı. Gençlik Merkezi Müdürü Tahsin Gürgiç merkezin 9-10-11. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmetler sunacağını belirtti....

Ünal Aysal Türk Telekom Arena'yı satın almak istiyor!

Adnan Polat'ın ardından G.Saray başkanı olan Ünal Aysal, Türk Telekom Arena ’yı Galatasaray Kulübü 'ne kazandırmak ve yanına da spor salonu yapmanın hayallerini kuruyor.

Çetin Osman Budak: Tepkimiz basit bir AVM karşıtlığı değil!

Çetin Osman Budak, alışveriş merkezi yapımının önünü açan kararın Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın tarafından yeniden değerlendirilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Meclisi 'ne iadesini talep ettiklerini açıkladı.

Gölbaşı Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Gölbaşı'nda Gazi Osman Paşa Mahallesi 1 nolu parselde imar uygulamaları iptal edilirken, her türlü uygulama da durduruldu. Her türlü inşaat, ruhsat ve diğer işlemlerinin imar uygulamasının mahkeme kararıyla iptal edildiği söylendi...

Çetin Osman Budak: AVM'lere karşı değiliz!

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever Mahallesinde yapılması planlanan AVM projesini görüşmek üzere ATSO'da bir araya geldi...

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli evleniyor!

Rahmetli iş adamı Osman Keçeli'nin oğlu ve Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Murat Keçeli geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandığı İnci Hortoğlu ile 30 Kasım 2013 Cumartesi günü evleniyor...

Önalım hakkı davası dilekçe!

Bir taşınmazın hissedarı, payını diğer paydaşlardan hariç üçüncü kişilere satarsa paydaşlara tanınan "öncelikle alım" hakkı olan önalım hakkı davası dilekçe örneği haberimizin devamında yer alıyor..

Kanuni önalım hakkı!

Kanuni önalım hakkı nedir? Sözleşmeden doğan önalım hakkıyla kanuni önalım hakkı arasındaki fark nedir? Kanuni önalım hakkı tapuya şerh edilir mi? sorularının cevapları haberimizde yer alıyor..

Önalım hakkında iki yıllık süre!

Önalım hakkında iyi yıllık süre nedir? Önalım davalarında iki yıllık süre konusu neye göre belirleniyor? Medeni Kanun'da bu konu nasıl yer alıyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizde yer alıyor..

Önalım hakkında üç aylık süre!

Önalım hakkında üç aylık süre konusu nedir? Önalım hakkında üç aylık süre nasıl başlıyor, nasıl bitiyor, taraflar açısından bu süre nasıl işliyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Osman Ünal Haberi

Osman Ünal

Geçtiğimiz yıl EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyleyen KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal,başarının ancak kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini söyledi. 

Günümüzde turizm sektöründe rekabet koşulları değişirken, artık ülkelerden ziyade, kentlerin hatta bölgelerin birbirleriyle yarıştığına dikkat çeken Ünal, kurumlarda uygulanan ve marka aidiyetini sağlayan eğitimlerin, kent tanıtımı gibi süreçlerde vatandaşa da uygulanması gerektiğini vurguladı. 

Bölge lokotomifi: Turizm Kent tanıtımında en önemli paydaşın o kentin vatandaşları olduğunu hatırlatan Osman Ünal, şunları söyledi. "EXPO gibi organizasyonlarda, halkın projeyi sahiplenmesi şart. Kamu kuruluşları, özel sektör, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra; asıl halk bu sürecin içinde olmalı. Tek cümleyle, kentin kurumsal starej isini öğretmeli, kentin...