23 / 04 / 2024

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri son durum

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından Güneştepe Mahallesi’nde yeni ve modern bir spor tesisi inşa etti.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Güneştepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri’nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından Güneştepe Mahallesi’nde yeni ve modern bir spor tesisi inşa etti.

Güneştepe İstanbul Evleri iletişim!

Haberimizde yer alan Güneştepe İstanbul Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak projeyle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Projede toplam 1.660 dairenin olması planlanıyor...

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri son durum Haberi

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri son durum

İlçenin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi’nin temelini geçtiğimiz Nisan ayında attığı Güneştepe Spor Tesisleri’nde sona gelindi. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehrin gelişim bölgelerinden Hamitler ve Güneştepe Mahallesi’ne değer katacak spor tesislerinde 34x54 ölçülerinde futbol sahası yer alıyor. Saha etrafında 300 metrelik koşu parkurunun yanı sıra, 320 metre kare alan üzerine inşa edilen kapalı alanlarda ise soyunma odaları, duşlar, kafe ve mescit bulunuyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar konuyla ilgili olarak, ‘Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller’ hedefiyle her mahalleye spor tesisi yaptıklarını belirterek, “Spor tesisleri noktasında Osmangazi Belediyesi olarak ciddi yatırımları olan bir belediyeyiz. Her mahallemizde halı sahalarımız, basketbol sahalarımız bulunuyor. Osmangazi’yi sporun merkezi yapıyoruz” dedi.

Hamitler ve Güneştepe Mahallesi’nin gelişim bölgesi olduğunu belirten Başkan Dündar, “Burada planlı...