19 / 04 / 2024

Osmangazi Tabakhaneler bölgesi

Osmangazi Tabakhaneler bölgesi

Tabakhanelerin taşınmasının ardından fabrika sahiplerinin atıklarını ortada bırakması ve vatandaşların moloz dökmesiyle oluşan çöp dağları temizleniyor. Osmangazi Belediyesi, bir haftada bölgeden 250 kamyon çöp kaldırdı...

Tabakhaneler Bölgesi’ndeki 22 dönümlük alan satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi turizm için yatırımcıyla buluşuyor. Bölgedeki 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıcaksu-Tabakhaneler bölgesi yatırıma açılıyor!

Bursa Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi termal turizm merkezine dönüştürecek. 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi'nde yıkıma başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi'nin termal ve sağlık turizmine kazandırılması için başlattığı kamulaştırmalar kapsamında Malcılar'a ait eski fabrika binalarının yıkımını başlattı.

Bursa Tabakhaneler bölgesi kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü kentsel dönüşüm yapılamayan tabakhaneler bölgesinin rehabilitesi için çalışma başlattı. Başkan Altepe, Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının özel öneminin bulunduğunu kaydetti.

Bursa'da Tabakhaneler bölgesi dönüşüme girdi!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen Tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Bursa tabakhaneler bölgesi temizleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi riskli alan ilan edildi!

Sıcaksu Bölgesine yaptırılması planlanan 'Termal Kür Merkezi Projesi' ile mağdur olduklarını söyleyen Bursa Sıcaksu Tabakhaneler Yeniden Yapılandırma Derneği üyeleri, İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız'a yaşanan süreci aktardı.

Sıcaksu Tabakhaneler bölgesi termal turizm ile ayağa kalkacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çöküntü bölgesi konumundaki ‘Sıcaksu Tabakhaneler, bölgesini kentin vitrini haline getirecek. Bölgeye kent turizmine katkı sağlayacak Alman modeli açık ve kapalı termal tesis ile içmeler yapılacak

Sıcaksu Tabakhaneler bölgesinde termal sağlık merkezi yapılacak!

Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi'nde dönüşümün sağlanması amacıyla geçtiğimiz dönem yoğun çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, konut, rezidansve ticaret alanı gibi birçok farklı proje ile hak sahiplerinin karşısına çıktı...

Hassas koruma bölgesi nedir?

Koruma bölgeleri, habitatların ve türlerin korunma önemine göre belirlenmiş olan mutlak koruma bölgesi, hassas koruma bölgesi gibi alanlara deniyor. Peki, hassas koruma bölgesi nedir? İşte yanıtı...

Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

Muğla Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu Onayına ait planlar dün askıya çıktı. Datça-Bozburun Çevre Düzeni Planı 1 Mayıs'ta askıdan inecek...

Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla'da emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

Darıca'dan Tuzlaya uzanan doğal liman ve marina görünümündeki köy, denizinin ortasından toprak doldurularak Viaport Marine'e dönüşüyor. Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla' da emlak fiyatlarını artırdı...

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi santrallerinde sona geliniyor!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi 6, Olağan Genel Kurulu 28 Mart 2014 Cuma günü DOSAB Konferans Salonu'nda yapıldı. 75 sanayicinin katıldığı genel kurulda santrallerin sona gelindiği belirtildi.

Osmangazi Tabakhaneler bölgesi Haberi

Osmangazi Tabakhaneler bölgesi

Tabakhanelerin taşınmasının ardından fabrika sahiplerinin atıklarını ortada bırakması ve vatandaşların moloz dökmesiyle oluşan çöp dağları temizleniyor. Osmangazi Belediyesi, bir haftada bölgeden 250 kamyon çöp kaldırdı. 


Tabakhaneler bölgesinde incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, fabrika atıklarının yaydığı pis koku ve çöp yığınlarının ortadan kaldırılması için başlattıkları çalışma ile şu ana kadar 6 bin metreküpten fazla atığın bölgeden taşındığını söyledi.


Posta Bursa...