24 / 04 / 2024

osmangazi Yunuseli bulvarı

osmangazi Yunuseli bulvarı

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.

Osmangazi'den Türkiye'ye 40 metrelik örnek bulvar!

Yunuseli'ni Hamitler'e bağlayacak olan 40 metrelik bulvar çalışmalarında büyük yol kat edildi. Asfalta hazır hale getirilen bulvar, altyapı ile yol yapım çalışmalarının birlikte yürütülmesi bakımından da Türkiye'de bir ilk olacak...

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Osmangazi Belediyesi'nden 11 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Yunuseli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Ocak'ta yapılacak.. 

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

Osmangazi Yunuseli'de kaçağa geçit yok!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 600 metrekarelik bir depoyu yıktı.

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Belediye, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilmiş olan 300 metrekarelik bir depoyu yıktı.

TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

osmangazi Yunuseli bulvarı Haberi

osmangazi Yunuseli bulvarı

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yunuseli'deki Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Hamitler deki Gür Caddesi ni birbirine bağlayan 1.7 kilometre uzunluğundaki 40 Metrelik Bulvarın, alt ve üst yapı çalışmalarının birlikte yürütüldüğü, asfaltlama işleminden soma yolun kanalizasyon, su ve doğalgaz gibi altyapı çalışmaları için yeniden kazılmayacağı örnek bir yol olduğunu söyledi. 


10 MİLYONLUK YATIRIM Açılışı yapılan 40 metrelik Bulvar'm Bursa'nın gelişmesine, yenilenmesine, kentsel dönüşümüne büyük katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Dündar, "Bursa'nın artan ulaşım sorununun çözümüne çok ciddi bir katkı sağlayacak 40 Metrelik Bulvar için 52 bina yıkıldı. 7 bin 500 metrekare alan kamulaştırılırken, 6 milyon 300 bin TL...