29 / 03 / 2024

osmaniye özaksu bakırköy evleri satılık

osmaniye özaksu bakırköy evleri satılık

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İBB, Bakırköy'de 1.772 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa almak isteyenler dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan 1.772 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Bakırköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 267 ada, 134, 149 ve 165 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de 7 mahalleyi dönüştürecek imar planı reddedildi!

Bakırköy'ün birinci derece deprem bölgesinde yer alan Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba mahalleleri ile Zeytinlik, Cevizlik, Yenimahalle ve Sakızağacı mahallelerinin kentsel dönüşüm planları reddedildi...

Bakırköy Osmaniye'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 198 ada, 11 parselde yer alan arsayı 6 milyon 787 bin TL'te icradan satıyor...

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Bakırköy Osmaniye kentsel dönüşüm başlayacak!

Bakan Kurum, 5 yıllık süreçte Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesi'ni sağlam, güvenilir, içinde yaşanabilir sosyal donatı imkanları olan kentsel dönüşüm projesine tabi tutmak istediklerini söyledi...

Bakırköy'de 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Bakırköy Sulh Mahkemesi, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 380 bin 200 TL olarak belirlendi.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

osmaniye özaksu bakırköy evleri satılık Haberi

osmaniye özaksu bakırköy evleri satılık

27 bin 199 metrekare alanda inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri projesi Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. imzası taşıyor. Projenin oturum alanı 10 bin 879 metrekare olarak belirlendi. 


Özaksu Bakırköy projesi toplam 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesi'nde yer alıyor. 


Özaksu Bakırköy Evleri'nde yıkım çalışmalarının bu yıl Eylül ayında, hafriyat çalışmaların ise Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projenin kapalı inşaat alanı 142 bin 261 metrekare olarak belirlendi. 


Özaksu Bakırköy teslim bilgisi kapsamında projede dairelerin teslimleri 2020 yılının Ağustos ayında yapılacak. 


Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Tel: 0212 572 08 25

Gizem...