19 / 04 / 2024

Osmaniye Yaveriye fiyat

Osmaniye Yaveriye fiyat

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap'ta yer alan 1 adet konut satışa çıkıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 127 bin 620 TL olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

Osmaniye Yaveriye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Osmaniye'de 32.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul ihalesi!

Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Alibeyli ve Yaveriye Mahallelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Arsa ve turistik otel binasından oluşan gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 706 bin 400 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı ve 30 Haziran'a kadar kabul edileceği proje 180 ay vade ile konut sahibi olmak mümkün.

Osmaniye Yaveriye fiyat Haberi

Osmaniye Yaveriye fiyat

TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 şeklinde 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçmeolanağı ile 20 Haziran 2018 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Osmaniye Yaveriye projesinde taksit ödemeleri 821,70 TL'den başlıyor. Fiyatlar ise  164 bin 340,01 ile 173 bin 006,08 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Osmaniye Yaveriye sözleşme işlemleri:

Satış Yapılacak Banka Şubesi: T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler

Temerküz Şube: T. Halk Bankası AŞ. Osmaniye Şb.