25 / 04 / 2024

osmaniye yenileme projeleri

osmaniye yenileme projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı. Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Osmaniye modern kültür merkezine kavuşuyor!

Osmaniye’nin kültür ve sanat hayatında önemli bir yere sahip olan, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL harcandı!

Trabzon'da 12 yılda kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak, hak sahiplerine 950 milyon liralık ödeme yapıldı

Mamak Altıaağaç'ta 1825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

osmaniye yenileme projeleri Haberi

osmaniye yenileme projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı.  Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapılan toplantıya,Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları bölge ve il müdürleri katıldı. Vali Al, toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, toplantıda yatırımların değerlendirileceğini, yatırımların gerçekleşmesinde karşılaşılan sorunlar varsa bu sorunlara çözümler aranacağını kaydetti. Yapımı planlanan 393 proje olduğunu belirten Al, "Bu projelerin şu an gerçekleşme durumları ilgili tabloya baktığımızda, 393 projeden 94 adetinin tamamlandığını, 84 adetinin devam etmekte, 9 adetinin ihale aşamasında olduğunu ve 206 adetine hiç başlanamadığım görüyoruz. Bu tablo düşündürücüdür.  Projelerin büyük çoğunluğuna hala başlanılmamış...