26 / 04 / 2024

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.



 

Yeni nesil kentleşmenin en güzel örneğinin sergilendiği Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi son sürat ilerliyor. Hak sahiplerine teslim edilecek dairelerin kaba inşaatları bitme noktasına gelirken dış cephe kaplamalarının yapımına da başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dev projede hak sahiplerinin ve Antalyalıların merakla beklediği daireler şekilleniyor.

2 bin personel arı gibi çalışıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki ANTEPE tarafından yürütülen, akıllı ve yeşil şehir uygulamalarının en güzel örneği olan proje için geceli gündüzlü hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yaklaşık oalrak 2 bin personel proje alanında arı gibi çalışıyor. Projenin 2019 yılı Şubat ayında hak sahiplerine tapularının teslim edilmesi hedefleniyor. Antalya’nın en değerli yaşam alanı haline gelecek olan projede, hak sahiplerinin mülklerinin değeri şimdiden 3’e katladı.

Yeni bir yaşam merkezi

Dünya çapında ödüllü bir proje olan Kepez Santral, 19 bin konutu, ticari ve sosyal alanlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşarak Antalya’nın yeni cazibe haline gelecek. 8 milyar liraya ulaşan ekonomik büyüklüğüyle Antalya’ya değer katan projede, raylı sistem, akıllı kent uygulamaları, gölet ve meydanlar, müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunuyor. Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında Antalya’nın da yeni yaşam merkezi olacak.


Geri Dön