23 / 04 / 2024

Osmanlı tarzı dekorasyon

Osmanlı tarzı dekorasyon

Osmanlı usülü mobilyalardan yararlanabilirsiniz. Antika ve zengin görünümden hoşlananlar için işte birbirinden şık Osmanlı tarzı dekorasyon örnekleri...

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Kütahya Valilik binası Osmanlı mimarisiyle yapılacak!

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak illerden biri.

İşte Osmanlı tarzı dekorasyon örnekleri!

Osmanlı usülü mobilyalardan yararlanabilirsiniz. Antika ve zengin görünümden hoşlananlar için işte birbirinden şık Osmanlı tarzı dekorasyon örnekleri...

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğu’da da uygulanacak!

İhracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM, Ortadoğu'da uygulanacak. Proje planlanırken Osmanlı tarzı bir AVM konsepti oluşturmak amaçlanmış...

Moskova Merkez Camisi'nin mimarisi Osmanlı izleri taşıyor!

Türkiye ile Rusya'nın katkılarıyla yaptırılan Moskova Merkez Camisi, 23 Eylül'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Caminin iç dekorasyonu Klasik Osmanlı sanatı tarzıyla yapıldı.

Tarzım Yapı İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım Yapı İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Şirin Osmanlı Kasabaları Projesi ile turizmde teşvik sağlanacak!

Şirince, Mudurnu gibi Osmanlı yaşam tarzını bugüne taşıyan kasabalar koruma altına alınıyor. Hükümet, sadece mimari değil kültürel yaşamın korunması için de teşvik verecek.

Ecdad Parkı’nda Selçuklu ve Osmanlı Mimarisi yaşatılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu İlçesi’nde yapımı devam eden Konya Ecdad Parkı, Selçuklu ve Osmanlı mimari tarzındaki düzenlemeleri ile Türkiye’de ilk olacak birçok özelliği barındırıyor.

Mostar Life Başakşehir projesinin ilk görselleri!

Hira Yapı'nın Osmanlı tarzı mimaride tasarlanan Mostar Life Başakşehir projesi yakında satışa sunulacak. 5 - 10 katlı bloklarda 350 konuttan oluşan Mostar Life projesinin satış ofisi hazır...

Dekorasyonda Neo-Osmanlı tarzı yükselişe geçti!

Evini, ofisini döşemek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği mobilya kenti MASKO bu yıl 30’uncu yaşını kutluyor. MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan, mobilyada ‘haute couture’ dönemini başlattıklarını söylüyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te tarzını en iyi yansıtan dekorasyon!

Dumanakay Mozaik projesi "Tarzını en iyi yansıtan dekorasyon!" sloganıyla satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 176 bin 400 TL'den başladığı projede 799 tane daire ve 1 tane ticari birim yer alıyor.

Sumerdum Boutique Hotel açıldı!

İstanbul'un güzide semti Beylerbeyi'nde, Sakine Hanım Köşkü Sumerdum Boutique Hotel adıyla hizmete girdi. Tarihi dokuya sadık kalınarak restore edilen köşk, Neo- Osmanlı tarzında dekore edildi...

Osmanlı tarzı dekorasyon Haberi

Osmanlı tarzı dekorasyon

Antika ve zengin görünümden hoşlananlar için işte birbirinden şık Osmanlı tarzı dekorasyon örnekleri.