24 / 04 / 2024

otel fırsatları

otel fırsatları

Bu yıl verilen teşviklerle birlikte 55 şehirde toplam 62 bin yataklı 243 yeni otel inşa edilecek. Yeni otel projeleri için 3.9 milyar TL yatırım hayata geçirilirken, yeni kapasitenin yarısı istanbul ve Antalya'da olacak.

Ramazan Bayramı'nda otellerin tamamı doldu!

Ramazan Bayramı 'nı tatilde geçirmek isteyenler konaklama tesislerinde boş yer bırakmadı. Yerli turistler deniz, yayla ve kültür tatili ayırt etmeden otellerin neredeyse tamamını doldurdu.

Polonya'daki inşaat ve konut projelerinde önemli fırsatlar var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16-17 Ekim'de bakanlar ve işadamlarıyla Polonya'ya gidecek. DEİK Türkiye-Polonya İş Konseyi Başkanı Güleryüz, "Ülkede konut projeleri, otel, hastane ve iş merkezi gibi inşaat projelerinde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi.

Kuzu Grup Ortadoğu fırsatlarını değerlendiriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Listeye İran, Cezayir ve İstanbul'da yükselen projelerimiz ile girme başarısı gösterdik. Ortadoğu bölgesinde yeni proje fırsatlarını değerlendiriyoruz" dedi.

Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi 12 Eylül'de!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi'nin organize ettiği ve sektörün çok sayıda örgütsel yapısı tarafından oluşturan 'İnşaat Platformu'nun desteklediği "Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi" 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar'da!

Vade farkı olmadan ödeme yapılabilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar 'da" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

otel fırsatları Haberi

otel fırsatları

Turizmin çeşitlendirilmesine paralel bu yıl Anadolu illerindeki otel yatırımlarında dikkat çeken bir artış meydana gelirken, turizmin iki lokomotif kenti istanbul ve Antalya'nın ezici ağırlığı devam ediyor. Turistik Otelciler, işletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Ekonomi Bakanlığı'nın Ekim 2014 dönemine ait 'Yatırım Teşvik Belgeleri'ne ilişkin verileri değerlendirdi. 


Otel yatırımlarında Ocak-Ekim 2014 döneminde en fazla teşvik belgesi toplam 9 bin 618 yataklık 45 otel için istanbul'da alındı, ikinci sıradaki Antalya'da 37 proje teşvik belgesine bağlandı. Ancak Antalya'da teşvik alan proje sayısı İstanbul'dan az olmasına rağmen yatak kapasitesi 20 bin 266 adet ile istanbul'un iki katı düzeyinde bulunuyor. Yani Antalya'da fiziksel olarak devasa tesislerin yatırımları sürüyor. 


Ankara'ya ilgi vok İlçeleriyle turizmin bir diğer önemli şehri Muğla, toplam 3 bin 409 yataklık 18 proje ile üçüncü...