26 / 04 / 2024

otel gemi ne demek

otel gemi ne demek

Geminin denize indiriliş töreninde konuşan Aksoy Şirketler ve Gelibolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksoy, yaptıkları işleri başarılı bir şekilde tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Tatil planı yapanlar müjde! Fiyatlar yarıya indi! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların gelişi ile birlikte tatilciler, otel kampanyalarını araştırmaya başladı! Otellerde yüzde 50'ye varan kampanyalar başladı! Peki, otel fiyatları ne kadar? Kampanyadan sonra indirimli otel fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

otel gemi ne demek Haberi

otel gemi ne demek


Gelibolu Tersanesi'nde yapılan 60 metre boyundaki gemi, petrol arama platformlarında çalışan personelin konaklama ihtiyacını karşılayacak


Gelibolu Tersanesi'nde İsviçreli bir denizcilik firmasının siparişi üzerine inşa edilen "Olıvıa" adlı ''otel gemi'', düzenlenen törenle denize indirildi. 


Geminin denize indiriliş töreninde konuşan Aksoy Şirketler ve Gelibolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksoy, yaptıkları işleri başarılı bir şekilde tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 


8 ayda tamamlandı


Geminin 8 aylık bir sürede tamamlandığını anlatan Aksoy, "Sıkıntılı dönemlerde bu tür işlerin zorluğunu denizcilik sektöründe olan çok iyi bilir. Aldığımız bir işi daha başarıyla ve yüzümüzün akıyla bitirmenin gururunu yaşıyoruz. İndirdiğimiz gemiyi deneme ve küçük eksiklikleri tamamlandıktan sonra sahibine teslim edeceğiz. Emeği geçen personelime ve bu mutlu günümüzde bizimle olan dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 


Daha sonra Türkiye'de inşa edilen ikinci ''otel gemi''...