16 / 04 / 2024

otellerde bayram fırsatları

otellerde bayram fırsatları

Ramazan Bayramı öncesinde özellikle kıyı bölgelerdeki otellerin doluluk oranı yüzde 100 'e yaklaştı. Otelciler yoğun taleple birlikte fiyatlarına yüzde 10 son dakika zammı yaptı. Fiyatlar öncesinde yüzde 50 artmıştı.

MediaMarkt'tan bayram müjdesi! iPhonelarda kaçırılmayacak fırsat başladı! 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Kurban Bayramı'na özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında bayram fırsatlarını resmne başlattı! Peki, MediaMarkt'ta Apple telefonlar ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Apple telefonlarda Bayram fırsatı! İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Kurban Bayramı'na özel olarak Apple marka akıllı cep telefonlarında bayram fırsatlarını sundu! Birbirinden eşsiz Apple marka telefonlar bayram indirimleri ile sizin olabilir. Peki, Teknosa'da Apple telefonlar ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'a bayram geldi! Samsung telefonlarda kaçırılmayacak fırsatlar! 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bayram öncesi akıllı telefon satışı yapan birçok şirket akıllı telefonlarda şoke edecek kampanyalar düzenledi. Bu kampanyalardan birisi de MediaMarkt'tan geldi! Samsung cep telefonlarında bayrama özel fırsatlar başladı. Peki, MediaMarkt'ta Samsung marka akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?

Konut kredisiyle ev almayı düşünenler için yeni fırsatlar!

Ev almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar açıklanıyor. Ayrıca bayram için bazı bankalar tarafından kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte bankalar tarafından sunulan güncel fırsatlar...

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

TOKİ'den bayram fırsatları!

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

otellerde bayram fırsatları Haberi

otellerde bayram fırsatları

Ramazan Bayramı öncesinde özellikle kıyı bölgelerdeki otellerin doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Otelciler yoğun taleple birlikte fiyatlarına yüzde 10 son dakika zammı yaptı. Oteller 26-30 Temmuz dönemi için fiyatlarını daha önce de yüzde 50 artırmıştı 


Osman Ayık, 13 bölgede 2 bin 500'den fazla turistik ve 400 Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli tesisle hizmet verdiklerini söyledi. 


Tatil sezonuna denk gelen Ramazan Bayramı'nı Türkiye'nin kıyı şeritlerindeki turistik yörelerde geçirmek isteyen tatilciler otellere akın edince, tesisler bu durumu fırsat bilip 'bayrama özel' fiyatlarını ikinci defa artırma yoluna gittiler. 


Ramazan ayında fiyatlarında yüzde 50'ye varan oranlarda indirime giden oteller, 26 ile 30 Temmuz arasındaki Ramazan Bayramı dönemine yönelik fiyatlarını haziran ayına göre yüzde 50 artırmıştı. Yüksek sezondaki yüksek fiyatların üzerine bu artışı yapan otelcilerin bayram tatili...