19 / 04 / 2024

Otogar yol düzenleme imar planı

Otogar yol düzenleme imar planı

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Aydın'daki yol düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Koçarlı’da yol yapım çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bıyıklı, Gaffarlar, Akmescit, Kızılcabölük, mahallelerinde yol düzenleme ve parke taşı döşemesini tamamladı.

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Şanlıurfa Akçakale'de yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları bitti!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı kısa süre önce ziyaret eden askeri yetkililerin kilitli beton parke ve peyzaj düzenleme istekleri kısa sürede karşılık buldu.

Şanlıurfa Haliliye'de park düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesi'ndeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, park düzenleme ve yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Hatay Samandağ'da Sokak düzenleme ve parkemle çalışmaları başladı!

Samandağ Belediyesi Favvar Mevkii 117. Sokak düzenleme ve parkemle çalışması başlattı. Fen İşleri Birimince yapılan çalışmalarda zemin güçlendirme, yol kaplaması yapıldıktan sonra parkelenerek kısa süre içinde hizmete açılacağı bildirildi.

Melikgazi'de yol ve kavşak düzenlemeleri yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Girne Şehitler Caddesi ile Ahmetgazi Ayhan Bulvarının kesiştiği alanda yeni bir kavşak ve yol düzenleme çalışmasının yapılacağını söyledi.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Düzenleme ortaklık payına itiraz!

Düzenlemeye tabi tutulan yerlerin ihtiyacı olan yol, meydan, park, yeşil saha, genel otopark gibi hizmetlere ayrılan paya düzenleme ortaklık payı deniyor. İşte, düzenleme ortaklık payına itiraz!

Bitlis Tatvan'da yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçede çamurlu ve tozlu yollara son vermek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için yol yapım çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

Otogar yol düzenleme imar planı Haberi

Otogar yol düzenleme imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 8 Kasım 2019 tasdik tarihli uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 8 Kasım 2019 tasdik tarihli uygulama imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...