26 / 04 / 2024

Ottomare Suites nerede

Ottomare Suites nerede

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bakırköy sahil yolu üzerinde yükselen Ottomare projesinde yer alan Ottomare Suites’in teslimlerine başlandı. Ottomare Suites evin rahatlığını lüks otel avantajlarıyla birleştiriyor....

Ottomare Suites projesi içindeki market kiraya çıkıyor!

Zeytinburnu'nda yer alan Ottomare Suites projesindeki market kiraya çıkıyor!

Ottomare Suites projesinin son havadan görüntüleri!

Ottoman Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Ottomare Suites projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Zeytinburnu Ottomare Suites projesinin havadan videosu!

Zeytinburnu Ottomare Suites projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüeldi

Ottomare Suites havadan görüntülendi!

Ottoman Gayrimenkul'ün projesi olan Ottomare Suites'i www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

The Superior Suites nerede?

The Superior Suites nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor...

Verra Suites Beykoz nerede?

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Verra Suites Beykoz projesi 20 Kasım'da satışa çıkacak. Peki Verra Suites Beykoz nerede?

Seba Suites nerede?

Seba Suites projesi İstanbul Kağıthane'de konut ve ticari ünitelerden oluşan konseptte yükseliyor. Peki Seba Suites nerede?

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu'nda bulunan Ottomare Suites'teki 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü satışa sunulacak gayrimenkullerin toplam bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Hayat Tepe Suites nerede?

Hayat Tepe Suites projesi Hayat Tepe projesi içerisinde yükselecek. 66 adet daireden oluşacak olan proje ÖZAK GYO tarafından hayata geçirilecek. Projedeki daireler 40 ile 72 metrekare alan arasında değişecek.

Balat Suites Evleri nerede?

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace nerede?

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon suit daire tiplerinden meydana gelen Ottomare Palace nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili cevabı veriliyor...

Ottomare Palace satışta! 48 ay 0 faiz fırsatı!

Ottomare Palace; farklı mimarisi, konforlu bir yaşam sunan özel hizmetleri ve sosyal donatılarıyla öne çıkıyor. Ottomare Suites’in hemen yanı başında yer alan Ottomare Palace’da 62 özel suit daire bulunuyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta 1 milyon 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ottomare Suites Residans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutlar 1 milyon 108 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Ottomare Suites Residans'ta yüzde 10 peşinat! Asıl ödeme 14 ay sonra!

Ottomare Suites Residans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yüzde 10 peşinat uygulanıyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.

Ottomare Suites nerede Haberi

Ottomare Suites nerede

Ottomare Suites’in sahipleri benzersiz şehir ve deniz manzaralı evlerine kavuşurken, bu konfora sahip olmak isteyenler için sınırlı sayıda suit sahiplerini bekliyor.


Muhteşem deniz manzaralı seçkin bir yaşam sunan Ottomare Suites, 73 ile 336 metrekare arasında değişen 360 suit’iyle İstanbul’un kalbi Bakırköy sahil yolu üzerinde yer alıyor. Ottomare, ilk teslimlerine kasım ayında başladı. Özellikle yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gören projede kalan sınırlı sayıda suit sahiplerini bekliyor.


Deniz limuzini ile ulaşım çok kolay


Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan Ottomare projesinde; lavanta çiçeklerinin kullanıldığı kat bahçeleri, lüks otel hizmetleri, ayrıcalıklı sosyal donatıların ve seçkin markaların yer alacağı alışveriş alanı bulunuyor.  Merkezi konumuyla dikkat çeken Ottomare Suites projesi, ayrıca Türkiye’de bir ilki de gerçekleştirerek, projeye özel deniz limuzini hizmetini sunacak. Sadece Ottomare...