25 / 04 / 2024

OTUGROUP Sakarya arazi

OTUGROUP Sakarya arazi

OTUGROUP Sakarya Sögütlü 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 1 milyon metrekare arazisini satışa çıkardı...

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya'da arazi kavgası!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 2 şüpheli tutuklandı.

Sakarya'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Sakarya Kocaali'de aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen kişiler arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

OTUGROUP Sakarya’da 1 milyon metrekarelik sanayi arazisini satıyor!

OTUGROUP Sakarya Sögütlü 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 1 milyon metrekare arazisini satışa çıkardı...

Sakarya'da yabancılara yapılan arazi satışları TBMM'de!

Sakarya ilinde yabancılara yapılan arazi satışlarına ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya'ya yapılan dev cezaevinin yüzde 30'u tamam!

Adalet Bakanlığı tarafından Sakarya'nın Ferizli ilçesinde 450 dönüm arazi üzerine kurulu cezaevi projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 30'u tamamlandı..

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri açılışa hazır!

Maltepe Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “35 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirdiğimiz projemiz tamamlanmak üzere." dedi.

2B arazi başvurularına ek süre tanınacak!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2B arazi başvurularına ek süre geleceğini açıkladı.

BMC, Sakarya-Karasu'da savunma sanayi kenti inşa edecek!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere Sakarya-Karasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini belirtti.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 496 konut!

TOKİ Başkanı Turan: "Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, 652 dönüm arazi üzerinde geleneksel mimarinin izlerini taşıyan, mahalle konseptli 496 konutluk yeni yaşam alanı inşa edeceğiz" dedi.

OTUGROUP Sakarya arazi Haberi

OTUGROUP Sakarya arazi

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde yer alan 3.5 milyon metrekare arazi üzerinde kurulacak olan Sögütlü 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. 

Fırsatları kovalayan yatırımcıların asla kaçırmaması gereken bir yatırım fırsatı sunduklarını belirten OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, "Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde bulunan ve tüm bakanlık izinleri alınarak artık kuruluma hazır hale gelmiş olan OSB sınırları içinde kalan yaklaşık 1 milyon metrekare arazimizi satışa çıkarttık" dedi.

Şu anda bölgede alım zamanı olduğunu, yakın çevrede halihazırda kurulu OSB’lerde arazi metrekarelerinin 100 Euro civarlarında seyrettiğini belirten Ulusoy, iyi bir fırsat sunduklarını dile getirdi.

3.5 milyon metrekare arazi üzerinde kurulacak olan Sögütlü 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde, içerisinde 150 Fabrika ve Depolama binası, 4 bin konut ve ayrıca lojmanlar, ilkokul ve lise binaları ile hizmet verilmesi...