19 / 04 / 2024

Oyakkent 3 Silüet satış ofisi 2021

Oyakkent 3 Silüet satış ofisi 2021

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

OVP ile enflasyon hesabı sil baştan değişti! Asgari ücret 17 bin 104 TL mi oluyor? Acil bakın!

Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ile enflasyon hesabı sil baştan değişti. Peki asgari ücret ne kadar olacak? İşte son dakika hesaplamaları...

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Gıda enflasyonu bu nedenden dolayı her yıl yüzde 3 artabilir!

Küresel ısınmayla ilgili korkutucu bir öngörü geldi. Küresel ısınmanın gıda enflasyonunu 2035 yılına kadar dünyada her sene yüzde 3 oranında ve manşet enflasyonu ise yüzde 1'in üzerinde artırabileceği açıklandı.

ŞOK’ta Onvo airfryer 1.649 TL’ye, Sinbo et kıyma makinesi 699 TL’ye, 3’lü tava set 249 TL’ye düştü!

ŞOK Market, bugüne özel iğneden ipliğe her ürüne indirim yaptığını duyurdu. Buna göre, 23 Haziran’da Onvo airfryer 1.649 TL’ye, Sinbo et kıyma makinesi 699 TL’ye, 3’lü tava set 249 TL’ye düştü. İşte ŞOK fiyat listesi 23 Haziran 2023...

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

Kırmızı et üretimi 2 milyon tonu geçti rekor kırdı!

Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, geçen yıl yüzde 12,3 oranında artarak 2 milyon 191 bin 625 tonla rekor seviyeye ulaştı. Ancak bu artışa rağmen et fiyatları hız kesmedi.

 Kırmızı ette kafalar karışık… İstanbul’da kırmızı et 3 farklı fiyattan satılıyor!

Vatandaşın Ramazan ayında mağdur olmaması için fiyat sabitlemesi uygulamasına gidilmesinin ardından İstanbul’da kırmızı etin 3 farklı fiyattan satılmaya başlandı.  

ESK'nın önünde metrelerce kuyruk oluştu! İşte 3 Şubat 2023 kırmızı et fiyatları

Kırmızı et fiyatlarını düşürmek için besi hayvanı ithal eden ESK'nın önünde -5 derecede bekleyen vatandaşlar gündem oldu. Peki ESK'daki kırmızı et fiyatları ne kadar?

Kırmızı et pahalı değil! 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabiliyor!

Yeni yılla birlikte ete gelen peş peşe zamlarla etin kilo fiyatı 200 TL'ye ulaştı. Ancak ilginç bir hesap söz konusu. Kırmızı etin 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabilmesi etin pahalı olmadığı yorumlarına neden oldu.

Antalya Hali'nde şok fiyatlar! Poşet dolduracak fırsat! İste 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 3 Kasım 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde karpuz, kavun, pancar, salatalık, domates, patlıcan, biber, roka, şeftali, biber, muz ve diğer meyve sebze çeşitlerinin fiyatı ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Oyakkent 3 Silüet satış ofisi 2021 Haberi

Oyakkent 3 Silüet satış ofisi 2021

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından, İstanbul’un yükselen bölgeleri arasında yer alan Başakşehir’de inşa edilen Oyakkent 3 Silüet satışa çıktı.

Merakla beklenen Oyakkent 3 Silüet projesinde 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite yer alıyor.

Arsa alanı 133 bin metrekare, inşaat alanı ise 357 bin metrekare şeklinde belirlenen Oyakkent 3 Silüet projesinin 3 yılda tamamlanması planlanıyor. 

OYAK İnşaat güvencesiyle satışa çıkarılan proje hizmete açılan şehir hastanesinin hemen yanı başında yükseliyor.

Lansmana özel fırsatlar

Oyakkent 3 Silüet projesinin satışları yalnızca projenin satış ofisinden yapılacak. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede rezidans, konak ve villa bloklarına yer veriliyor.

3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon...