28 / 03 / 2024

oyakkent 3.etap son durum

oyakkent 3.etap son durum

Oyak İnşaat'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent projesinin 3. etabı için genel kurulda karar alındı. Uzun süredir başlaması beklenen Oyakkent 3.etap projesinde 1.500 konut planlanıyor. Alınan karara göre 3.etap projesi üye olmayan 3. şahıslara satı

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinde son durum ne?

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Oyakkent 3 Silüet: Oyakkent 3. Etap'ın adı belli oldu!

Konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent 3. Etap projesinin adı belli oldu. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje Oyak 3 Silüet adıyla yükselecek.

Oyakkent 3. Etap Nisan'a kaldı!

Konut yatırımlarına devam eden OYAK, Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent 3. Etap projesini Nisan ayı içerisinde satışa çıkaracak. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslimleri Kurban Bayramı öncesi tamamlanacak!

KİPTAŞ'ın Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirdiği 3. Etap'ın son kısım teslimleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde hummalı çalışma sürüyor. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman?

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta son durum!

KİPTAŞ'ın Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirdiği 3. Etap'ın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

oyakkent 3.etap son durum Haberi

oyakkent 3.etap son durum


Oyak İnşaat'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent projesinin 3. etabı için genel kurulda karar alındı. Uzun süredir başlaması beklenen Oyakkent 3.etap projesinde 1.500 konut planlanıyor.


Geçtiğimiz yıl başlayacağı söylenen proje baştan aşağı değiştiği için ertelenmişti. Oyak İnşaat, 1. ve 2. etapta bu zamana kadar toplam 2 bin 74 konutu teslim etti. Ancak 3. etap belirsizliğini koruyordu.


16 Mayıs 2015 tarihinde yapılan OYAK 55'inci Olağan Genel Kurulu'nda alınan karar ve temenniler arasında Oyakkent ilişkin karar alındı. Buna göre Oyakkent projesi, toplu ya da etaplar halinde, satış, kiralama, kat karşılığı, hasılat paylaşımı, yap işlet devret usulü vb. yöntemlerle, kamuya duyurularak açılacak ihalelerle yapılacak.


Oyakkent 1. ve 2. etapta satışlar üyelere yapılmıştı. Kalan daireler açık satışa sunulmuştu. 3. etap projesinin üye olmayan 3. şahıslara satılacağı kararı...