25 / 04 / 2024

özak demre turizm tesisi

özak demre turizm tesisi

Antalya ili Demre ilçesi 7 numaralı özel parselde kayıtlı günübirlik turizm tahsisli gayrimenkul, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıma tahsis edilecek...

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gelir tarafından kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO Demre 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Özak GYO Demre gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Demre'deki tesisinin kesin tahsis süreci donduruldu!

Özak GYO Antalya ili Demre ilçesinde yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkulün kesin tahsis süresi, imar planında yapılması gereken değişiklikten kaynaklanan mücbir sebeplerle yatırıma başlanamaması nedeniyle donduruldu...

özak demre turizm tesisi Haberi

özak demre turizm tesisi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya,Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ilişkin kesin tahsis işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Antalya ili Demre ilçesi 7 numaralı özel parselde kayıtlı günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ilişkin olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Özak GYO adına kesin tahsis yapılması uygun görüldü.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Antalya ili Demre ilçesi 7 No.lu özel parselde kayıtlı günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ilişkin olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı (Bakanlık) tarafından Şirketimiz adına kesin tahsis yapılması uygun görülmüştür. Kesin tahsis yazısı ile Şirketimizden istenen belgelerin Bakanlığa teslimini takiben kesin tahsis yürürlüğe girecektir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...