27 / 04 / 2024

Özak GYO geleceğe yönelik beklentiler

Özak GYO geleceğe yönelik beklentiler

Özak GYO'nun 2020 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumu yayınlandı.

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Özak GYO 2020 yılı yatırımcı sunumu!

Özak GYO'nun 2020 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumu yayınlandı.

Özak GYO'nun 3 aylık Yatırımcı Sunumu!

Özak GYO'nun 2020 yılı ilk 3 aylık finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerimizi içeren Yatırımcı Sunumu yayınlandı. 

Özak GYO'dan Göktürk’e yeni proje!

Göktürk’teki arsaları üzerinde konut projesi üreteceklerini söyleyen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “İlk etapta 200 konutla başlayıp sonrasında etaplar halinde devam edeceğiz. Satışlara mayıs-haziranda başlamayı planlıyoruz” dedi.

Özak GYO yatırımcı sunumu 2019!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2019 yılı ilk 9 aylık finansal sonuçlarımıza ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumunu yayınladı...

Özak GYO'nun toplam satış hasılatı 79 milyon TL'ye ulaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 ilk yarıyıl finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırladığı özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini yayınladı.

Özak GYO'dan Özak Global Holding'e pay devri!

Özak GYO ortaklarından Ahmet Akbalık şirket sermayesindeki 1 milyon 192 bin 391 nominal bedelli paylarını, Ürfi Akbalık ise 655 bin 782 nominal bedelli paylarını Özak Global Holding A.Ş.'ye devretti.

Özak GYO yatırımcı sunumu 2017!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumunu yayınladı. 

Özak GYO'dan Bulvar216 açıklaması!

Özak GYO İstanbul, Ataşehir'de yer alan Bulvar216 projesinin Katarlı yatırımcılara satıldığı/satılacağı haber ve söylentileri gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Özak GYO geleceğe yönelik yatırımcı bildirisi yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO geleceğe yönelik yatırımcı bildirisi yayınladı.

Özak GYO'dan Göktürk'e yeni proje!

Özak GYO, Göktürk'te yeni bir konut projesi inşa edecel. Henüz geliştirme aşamasında olan proje 17 bin 403 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Özak GYO geleceğe yönelik beklentiler Haberi

Özak GYO geleceğe yönelik beklentiler

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) geleceğe yönelik beklentileri hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10.maddesi kapsamında yaptığı açıklamada, 2020 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumu yayınlandı. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10.maddesi kapsamındaki açıklamamızdır.

2020 yıl sonu finansal sonuçlarımıza ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerimizi içeren Yatırımcı Sunumu ekte yer almakta olup, sunuma ayrıca www.ozakgyo.com  adresli internet sitemizin "Yatırımcı İlişkileri"  bölümünden de ulaşılabilir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Dosya için