28 / 03 / 2024

özak gyo göktürk arsası

özak gyo göktürk arsası

Özak GYO'nun İstanbul ili Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi'nde yeni aldığı arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO Göktürk'te 128 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO, Eyüpsultan Göktürk'te bulunan 10 bin 673 metrekarelik arsayı 128 milyon 83 bin 200 TL'ye satın aldı...

Özak GYO Göktürk arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Eyüp İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan 201 ada 1 parsele ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten 67 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO portföyünde bulunan Eyüp-Göktürk'teki arazisini genişletmek amacıyla; mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda, 2B hakkı Kamer İnşaat'ta olan Eyüp Maslakaltı'da yer alan 32.8 bin metrekarelik arazinin 2B hakkını 67 milyon TL bedelle aldı.

Özak, Göktürk arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Eyüp İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Özak GYO Duyu Göktürk'ün değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Duyu Göktürk projesinin mevcut durumuna göre pazar değeri KDV dahil 893 milyon 667 bin 500 TL, tamamlanması halindeki bugünkü pazar değeri ise KDV dahil ise 1 milyar 603 milyon 371 bin 752,15 TL şeklinde belirlendi. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Özak Doa Göktürk'ün değeri 1.4 milyar TL oldu! 

Özak GYO, Doa Göktürk projesinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

özak gyo göktürk arsası Haberi

özak gyo göktürk arsası

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun İstanbul ili Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi'nde yeni aldığı arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin İstanbul ili Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi'nde yeni aldığı arsaya ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Özak GYO Göktürk'te 128 milyon TL'ye arsa aldı!

Dosya için