26 / 04 / 2024

Özak GYO turizm projeleri

Özak GYO turizm projeleri

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Turizm sektöründe ise önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre'de yer atan arsalanmızda Ela Resort'un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuşuyor.

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri Şirketi ile birleşiyor.

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Özak GYO Demre'deki tesisinin kesin tahsis süreci donduruldu!

Özak GYO Antalya ili Demre ilçesinde yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkulün kesin tahsis süresi, imar planında yapılması gereken değişiklikten kaynaklanan mücbir sebeplerle yatırıma başlanamaması nedeniyle donduruldu...

Özak GYO değer odaklı projelerle büyüyecek!

Konut, ticari, turizm ve perakende olmak üzere farklı alanlarda projeler geliştiren Özak GYO, söz konusu sektörlerde ekonomik değer oluşturmaya devam ediyor.

Özak GYO konfor ve bütün projelere odaklandı!

Gayrimenkul sektöründe 2009 yılında faaliyete geçen Özak GYO, konut, ticari, turizm ve perakende olmak üzere farklı alanlarda projeler geliştiriyor. 

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün ön izin süresi uzatıldı!

Özak GYO'nun Antalya Demre Taşdibi'nde yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkulünün ön izin süresi 4 ay uzatıldı.

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün ön izin süresi uzatıldı!

Özak GYO'nun Antalya Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ilişkin olarak; ön izin süresinin 4 ay uzatılması talebi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünce uygun bulundu.

Özak GYO Demre'deki gayrimenkulü için Bakanlığa başvurdu!

Özak GYO Antalya Demre'de yer alan günibirlik turizm tahsisli gayrimenkulü için Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

Özak GYO turizm projeleri Haberi

Özak GYO turizm projeleri

Özak GYO, Özak Global Holding çatısı altında yer alıyor.  2009 yılında kurulan şirket, 2012 yılında halka arz edildi.  


Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, ağırlıklı olarak perakende, eğlence, konaklama, ofis ve bunların tümünün bir arada olduğu büyük karma projelere odaklanarak faaliyetlerini yürüttüklerini söylüyor. Bugüne kadar imza attıklan en önemli projeler arasında 34 Portall Plaza, Bulvar 216, Ela Ouality Resort Belek ve İş İstanbul 34, Hayat Tepe ve Hayat Tepe Suites'i sıralıyor. 

Bu yıl da Özak GYO'nun gündeminde bir proje ve çok sayıda arazi geliştirme çalışması var. Şirket bu yılın ilk çeyreğinde Büyükyalı Projesi nin yapımına başladı. 


Kazlıçeşme sahil yolunda yer alan Büyükyalı, toplam 111 dönümlük arazide yer alıyor. İlk etapta 560 ünitenin lansmanının yapıldığını belirten Keresteci, semtte yaşamın 2019 yılında başlayacağını...