29 / 03 / 2024

özaksu bakırköy projesi iletişim

özaksu bakırköy projesi iletişim

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Ofis Karat Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ofis Karat Bakırköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ofis Karat Bakırköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Ofis Karat Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ofis Karat Bakırköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Ofis Karat Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

özaksu bakırköy projesi iletişim Haberi

özaksu bakırköy projesi iletişim

Kapalı inşaat alanı 142 bin 261 metrekare olan Özaksu Bakırköy projesi 10 bin 879 metrekare oturum alanına sahip. Özaksu Bakırköy projesi 27 bin 199 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesi'nde yer alan Özaksu Bakırköy projesi toplam 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden oluşacak. 


Özaksu Bakırköy Evleri'nde yıkım çalışmalarının bu yıl Eylül'de, hafriyat çalışmaların ise Aralık'ta başlaması planlanıyor. 


Özaksu Bakırköy daire teslimleri!


Özaksu Bakırköy daire teslimlerinin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. imzası taşıyor. 


Tel: 0212 572 08 25

Gizem...