19 / 04 / 2024

Özal Ailesinin köşkü

Özal Ailesinin köşkü

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Özal Ailesi'nin köşküne yoğun talep!

Turgut Özal eşi Semra Özal, 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer'deki köşkü satışa çıkardı. Köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Yeni İPhone 14'ün sır gibi saklanan çıkış tarihi belli oldu!  İPhone 14 ile ilgili bilmeniz gerekenler

Milyonlarca İPhone kullanıcısının merakla beklediği yeni İPhone 14 ailesinin sır gibi saklanan çıkış tarihi belli oldu! İşte İPhone14 ile ilgili bilmeniz gerekenler...

Lüksüne düşkün olanlar bu araba tam size göre: BMW Z4 Roadster! Peki BMW Z4 Roadster  fiyatı ne kadar?

BMW ailesinin en çok beğenilen modeli olan Z4 Roadster'ın Temmuz ayına özel güncel fiyat listesi belli oldu. BMW Z4 Roadster en çok keyfine düşkün olanlar tarafından tercih ediliyor. eki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Renault Express Combi'de bu fiyatları ve düşük faiz fırsatını sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi 15 Haziran 2022!

Renault’nun ticari araç ailesinin yeni üyeleri arasında yer alan Renault Express Combi'de bu fiyatları ve düşük faiz fırsatı başladı. Peki Renault Express Combi fiyatları ne kadar? İşte Renault Express Combi fiyat lsitesi 15 Haziran 2022...

Keyfine düşkün olanlar için muhteşem araba: BMW Z4 Roadster! İşte BMW Z4 Roadster 31 Mayıs 2022 fiyat listesi!

BMW ailesinin en çok beğenilen otomobili Z4 Roadster'ın mayıs ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu. Üstü açık ve sportif özellikleri ile keyfine düşkünler için üretildi. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi

Üstü açık araba isteyen herkes mutlaka bakmalı! BMW Z4 Roadster'dan şok eden fiyat!

BMW ailesinin en çok sevilen otomobili Z4 Roadster'ın Nisan ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu!. Üstü açık, sportif bir araba arayanların kaçırmaması gereken bir otomobil markası. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi

Samsung Galaxy S21 fiyatları düştükçe düşüyor! Tam 5100 TL'lik dev indirim yapıldı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Samsung Galaxy ailesinin yıldızı haline gelen S21 Plus 5G, Hepsiburada'da hem indirime girdi hem de beraberinde hediye getirdi! İndirimden sonra fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak. İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Ekmen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL  sermaye bedeli ile Kübra Ekmen  ve Özal Ekmen tarafından kuruldu.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

40 milyon dolarlık servti olan Khloe Kardashian bu evde yaşıyor!

Kardashian- Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, sevgilisi Tristan Thomspon'ın ihanetine uğradıktan sonra minik kızı True ile birlikte yaşamaya başladı.

Özal Ailesinin köşkü Haberi

Özal Ailesinin köşkü

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıldır ikamet ettiği Sarıyer’de bulunan köşk 19 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Köşk, Boğaz’a 100 metre mesafe uzaklıkta bulunuyor. 

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak'ın habere göre, yıllardır sadece dışından görüntü paylaşılan köşk yarın itibarıyla satın almak isteyenler için ziyarete açılacak.

Satışın detayla ise belli oldu.

Salonda bulunan antika şömine ile piyano, 16-17’nci yüzyıldan kalma vitraylar köşkü alan kişiye bırakılacak.

Ayrıca 12 kişilik antika Fransız yemek takımı da köşkün yeni sahibine kalıyor.

Perdelerin üzerindeki altın varaklı el işçiliği süsler olduğu gibi korunabilmesi için evde kalıyor.

Koltuklar ise Kral Faruk’a ait. Özal çiftinin Mısır’a gittiklerinde görüp çok beğendikleri, aileden bedeli karşılığında aldıkları takım baba...