10 / 05 / 2024

Ozan Albayrak

Ozan Albayrak

Fama Grup İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ozan Albayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Mehmetcik Caddesi 'nde kuruldu.

Albayrak Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Sakarya'daki Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi Yenileme Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ünal Ozan Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı" dedi

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Albayrak İnşaat'ın acı günü! Tanju Uçar vefat etti!

Albayrak İnşaat Somali Mogadishu Liman İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Tanju Uçar hayatını kaybetti. Albayrak İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Ozan Tüzün: Binalarda sığınak yapılmıyor!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, binalarda sığınak olarak projelerin yapıldığını ancak, projenin dışında bina içerisine sığınakların yapılmadığını söyledi.

Sakarya Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 200 metre uzunluğundaki arterde gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Ozan Tüzün'den Adana'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanı Mimar Ozan V. Tüzün, Adana’nın merkezinde yapılmakta olan kentsel dönüşüm ile 10 dairelik parsellere 20 daire yapılacak olmasını yaşam alışkanlıklarımız ve konforu bakımından sürdürülemez olduğunu söyledi.

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta İstanbul İl' i Avrupa Yakası, Beylikdüzü, İlçe' sinde Yakuplu Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Berat Albayrak: Bin metreküp gaza ödenen para 200-300 dolara kadar indi!

Berat Albayrak, son dönemde enerji fiyatlarının düşmesinin doğalgaz fiyatlarına da yansıdığını belirterek, "Türkiye 2009'da (bin metreküp) doğalgazı 500 küsur ortalamayla alırken, bu miktar 200-300 seviyesine kadar indi.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Ozan Albayrak Haberi

Ozan Albayrak

Fama Grup İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ozan Albayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Mehmetcik Caddesi'nde kuruldu. 


Fama Grup İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...